TVC ’28 wint gemeentelijk Midwinterfutsaltoernooi 2019

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]TVC ’28 is er vandaag in geslaagd om wederom het gemeentelijk Midwinterfutsaltoernooi te winnen. In een zinderende finale werd STEVO met 5-2 verslagen. Dit gemeentelijke zaalvoetbaltoernooi werd voor de 37e keer georganiseerd door SV Vasse. En zoals altijd was de organisatie in goede handen.

De eerste poulewedstrijd werd met 4-0 gewonnen van VV Manderveen. In de tweede poulewedstrijd was TVC ’28 een maatje te groot voor VC Fleringen, het werd 6-0. De laatste poulewedstrijd was tegen De Tukkers. Hier stond uiteindelijk een 2-1 eindstand op het scorebord in het voordeel van TVC ’28.

In de kruisfinale nam TVC ’28 het op tegen SV Vasse. Daarvoor wist STEVO, via shootouts, te winnen van VC Fleringen. Dus bij winst van TVC ’28 stond er een mooie finale op het programma. Uiteindelijk volgde deze winst ook op SV Vasse. Het werd 4-0 voor de Tubbergenaren.

En ook bij de 37e editie stond er wederom een mooie finale op het programma, namelijk de burenruzie tussen STEVO en TVC ’28. TVC ’28 begon de finale voortvarend, Wessel Hofste zette de Tubbergenaren op voorsprong. Al snel daarna zette Hugo Weerink van STEVO de gelijkmaker op het scorebord, 1-1. Vervolgens was het Niek Staarink dat TVC ’28 weer op voorsprong zette. Vervolgens werd er gewisseld van speelhelft. Het was wederom Hugo Weerink van STEVO die de gelijkmaker binnenschoot, 2-2. Daarna kreeg TVC ’28 een vrije trap. Deze werd slim genomen en Stefan Huiskes tekende voor de 3-2. Even later noteerde Niek Staarink voor de 4-2 en Koen Leemhuis voor de 5-2 eindstand. Zo bleef de beker wederom in Tubbergen en was het feest na een zinderende finale.[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws