De laatste weken was het volle bak bij voetbalvereniging TVC ’28. Nadat zes teams hun kampioenschap hebben gevierd, vond afgelopen weekend het algehele feestweekend ‘het Bruisend Weekend’ voor de vereniging plaats. Dit jaar was gekozen voor een nieuwe opstelling van de feesttent met daarvoor een groot, verlicht terras. Een extra impuls ten behoeve van de gezelligheid van het evenement.

Clubman Zaterdagavond werd John Kamphuis, met ondersteuning van zijn gezin, het podium opgeroepen. Met luid applaus van het aanwezig publiek liet hij zich de titel ‘Algeheel Clubman seizoen 2017-2018’ toebedelen. John is al sinds mensenheugenis besmet met het TVC ’28 virus. In de jonge jaren was hij een verdienstelijk speler in de prestatieve elftallen en na zijn actieve carrière als voetballer heeft John zich altijd op meerdere vlakken blijven inzetten voor de club. ‘Een verdienstelijk leider van de recreatieve elftallen. Plezier staat bij John voorop en hij is nooit te beroerd om de club uit de brand te helpen bij diensten en extra activiteiten’ aldus vicevoorzitter Edwin Oosterloo. Verder sleepte Mark Oude Luttikhuis de titel ‘minst gepasseerde doelman’ in de wacht en Stef Roelof wist het afgelopen seizoen het vaakst het net van de tegenstander te vinden. Direct na het officiële gedeelte ging het publiek helemaal los bij Temmink 2.0. Een titanenstrijd tussen de seniorenteams, welke na 13 jaar weer opnieuw leven ingeblazen is. Bram Kamphuis bleek de meest complete strijder onder de senioren en draagt een jaar lang de titel en blauw, witte trofee. DJ Niels Hofsté sloot de avond muzikaal af.

Jeugdteams Vrijdagavond overwonnen de jongste teams hun podiumvrees, door als ware artiesten de harten van het publiek en de jury te veroveren op de bühne. De oudere jeugdspelers lieten hun voeten dit seizoen voor de laatste keer spreken tijdens een onderling voetbaltoernooi. Dit alles in het kielzog van de ouders, familie en vrijwilligers die onder geweldige weersomstandigheden vanaf het buitenterras mee konden genieten. Later op de avond kroonde jeugdvoorzitter Paul Olde Dubbelink Daan Geerts tot sportman en Carmen Kokhuis tot sportvrouw van de jeugd. JO 17-2 sleepte de titel sportteam dit seizoen in de wacht. Na een korte nacht konden alle spelers en speelsters zich op zaterdag weer melden bij de club. Het altijd fanatieke oudervoetbal stond op het programma. Na afloop van deze krachtmeting werd in het zonnetje nog eens teruggeblikt op het afgelopen seizoen.

Foto: John Kamphuis bekroond tot algeheel clubman

Foto 2: Carmen Kokhuis en Daan Geerts, sportman en sportvrouw jeugd

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws