TVC ’28 schenkt ballen, schoenen en kleding aan Gambia

In november doneerde TVC ’28 oude voetbalschoenen, ballen en voetbaltenues aan jongeren in Gambia. Voor het inleveren van oude voetbalschoenen deed de voetbalclub een half jaar geleden een oproep.

Om de inleveractie kracht bij te zetten, werd er een attentie verloot onder de deelnemers. De trekking heeft inmiddels plaatsgevonden en Siem Boerrigter is als winnaar uit de bus gekomen! In onderstaande video zie je hoe de loting in Gambia, met Siem als winnaar, plaatsvond.

Siem ontving namens TVC ’28 een waardebon van Bol.com en een handgemaakt vogelhuisje uit Gambia

Een tweede bestemming.

Ans en Ben Schepers hebben een eigen stichting, Stichting Sanyang, waarmee zij de lokale bevolking in Gambia ondersteunen. Ieder jaar zamelen zij goederen in, zoals schoolspullen en kleding. Deze reiken zij vervolgens persoonlijk uit in Gambia.

In november jl. reisden Ans en Ben opnieuw af naar Gambia. Daar overhandigden zij namens TVC ’28 ruim 30 ballen, 25 paar voetbalschoen en 175 tenues. Tientallen Gambianen zijn erg blij met de ingezamelde kleding van TVC ’28. De schoenen en tenues worden met trots gedragen en krijgen hierdoor een prachtige tweede bestemming. TVC ’28 wil alle deelnemers en sponsoren bedanken voor hun bijdrage aan deze actie. De club is blij dat ze ook in een ander land maatschappelijk een steentje kan bijdragen.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws