A.s. zondag 7 januari 2018 vindt bij TVC ’28 de traditionele Moosloop, voorheen Midwinterhoornloop, plaats. Dit jaar zullen voor de eerste keer het sportieve en maatschappelijke aspect gecombineerd worden. De lopers en overige aanwezigen zullen namelijk in de gelegenheid worden gesteld om op vrijwillige basis te doneren voor KWF Kankerbestrijding.

KWF Kankerbestrijding is een Nederlandse stichting die zich inzet voor bestrijding van kanker door middel van wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, patiënten ondersteuning en fondsenwerving.

Het initiatief komt van Carmen Oosterlaken, dochter van voormalig TVC ’28 voorzitter René Oosterlaken die op eerste kerstdag 2016 op 62-jarige leeftijd aan de gevolgen van longkanker overleed. Donateurs kunnen voor of na de Moosloop in één van de kantine opgestelde collecteboxen hun bijdrage deponeren. Ook kan men een bedrag overmaken op de actiepagina van KWF Kankerbestrijding via de volgende link:
https://acties.kwf.nl/mooslooptvc28

Het bestuur van TVC ’28 ondersteunt het initiatief van Carmen van harte, hoopt op een groot aantal deelnemers en zal tevens een nog nader te bepalen geldelijke bijdrage leveren aan KWF Kankerbestrijding. Vanzelfsprekend zal Carmen het goede voorbeeld geven door deel te nemen aan de 10 kilometerloop.

Het bestuur van TVC ‘28

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws