Onder gemoedelijke omstandigheden werd er om 14:00 afgetrapt op Sportpark Ketwich Verschuur, waar TVC ’28 zou proberen de tot nu toe foutloze reeks voort te zetten. Ze begonnen de wedstrijd echter slordig. Na 11 minuten lag de bal via de voet van Kevin van Woerkom in het net. Het antwoordt van de ploeg van Marcel Waaijer liet niet lang op zich wachten: nog geen minuut later kreeg Stef Roelofs de bal aan de linkerkant, passeerde zijn directe tegenstander en wist beheerst af te ronden: 1-1. Beide ploegen speelden slordig, waardoor het grootste deel van de wedstrijd zich afspeelde op het middenveld. Een schotkans kwam uit een directe vrije trap van Jeffrey Huizinga, maar keeper Jeffrey Rutten wist deze te keren. In minuut 28 werd een blauw shirt in de zestien meter omver gelopen door linksback Melchior Onderstal, waardoor de bal op de stip werd gelegd. Stef Roelofs trad aan en faalde niet: 1-2. Helaas liet het antwoord van WAVV ook niet snel op zich wachten; 5 minuten later kwam een voorzet van rechts voor de voeten van Mike Molenaar, die tekende voor de 2-2. Na deze serie gebeurtenissen nam het slordig spel weer de overhand, wat geen kansen teweegbracht, waardoor met rust diezelfde stand nog op het scorebord stond.

 

Na enkele minuten in het tweede bedrijf was al duidelijk dat WAVV feller uit de kleedkamer was gekomen dan TVC ’28. Slordig balverlies werd dan ook meteen afgestraft door WAVV, die de tweede helft hoog druk zetten, en Niek van Ginkel zette de ploeg van Ronald Lieftink weer op voorsprong. Na deze goal behield WAVV het overwicht en wist TVC ’28 niet waar ze het moesten zoeken. Een grote verrassing was het dus niet dat WAVV, na weliswaar een prachtige aanval, in minuut 64 nogmaals het net wist te vinden. Het tamelijk passieloze TVC mistte drang naar voren met veel slordige passes en verloren duels. In minuut 80 was het hek van de dam, doordat Niek van Ginkel keeper Bram Kamphuis, die de eerste inzet nog knap wist te keren, in tweede instantie versloeg en de wedstrijd definitief gespeeld leek. In de laatste 10 minuten wist TVC ’28 nogmaals het net te vinden door een tweede penalty van Stef Roelofs en kon Bram Kamphuis nogmaals vissen door een slordigheidsfout achterin, waardoor de eindstand bepaald werd op 6-3.

 

Volgende week speelt TVC ’28 thuis tegen Longa ’30. Om 14:00 wordt er afgetrapt op Sportpark de Grote Moat.

 

Knappe overwinning TVC 2

Vandaag stond voor TVC 2 de lastige uitwedstrijd tegen Leones 2 op het programma, dat uit 3 wedstrijden de maximale score behaalde, met nul tegendoelpunten. De mannen van René Remie begonnen voortvarend na de wedstrijd en drukte de tegenstander terug op eigen helft. Na 35 minuten was het eindelijk raak, toen Tim Semmekrot scherp was en een rebound binnenwerkte. 0-1 was tevens de ruststand.

De blauwwitten bleven in de tweede helft geconcentreerd en gaven weinig weg. Tot echte kansen kwam het echter niet, totdat Sjoerd Oosterik na een kwartier spelen kon binnenwerken na een mooie aanval. Leones begon te drukken en kreeg enkele kansen, maar vond keer op keer Daaf Dijkkamp op zijn weg. Via een doelpunt van de actieve Okke Schepers wist het de wedstrijd op slot te krijgen, na wederom goed doorzetten over de rechterkant van TVC. Na een slimme gele kaart, kwam het slotakkoord kwam van Tim Waayer, die een corner knap in de lange hoek wist te werken: 4-0.

Na deze goede overwinning moet de focus worden verlegd op de thuiswedstrijd tegen DCS 2 volgende week.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws