TVC ’28 eert vertrekkende spelers met afscheidswedstrijd

Acht spelers en vier stafleden zetten bij de hoofdmacht van TVC ’28, om uiteenlopende redenen, een punt achter hun carrière. Daaronder gelouterde voetballers die tot de ‘gouden generatie’ van de club behoren. Mede door hun inzet is de vereniging in de loop der jaren opgeklommen in de vaart der voetbalvolkeren. Net als het afgelopen seizoen bivakkeert het vlaggenschip ook het komende voetbaljaar in de nationale competitie. Voorwaar, een uitzonderlijke prestatie, vormgegeven door een hecht vriendenteam.

Bravourestukje
Het bravourestukje verdient respect en aandacht. Met een uitzwaaiwedstrijd op 15 juni a.s. wil de vereniging de vertrekkende hoofdrolspelers nogmaals haar dank betuigen. Van de spelers vertrekken Jeffrey Huizinga (16 seizoenen op naam), Stef Roelofs (15 seizoenen), Maarten Booyink (10 seizoenen), Joren Bosch (10 seizoenen), Ruud Hesselink (8 seizoenen), Stef Snijders (3 seizoenen), Koen Fleer (2 seizoenen) en Sam Holsink (1 seizoen). Bij de staf nemen teammanager Emiel Werger, fysiotherapeut Willy Teune en Noëlle Droste afscheid.

Old Stars
Tijdens de uitzwaaiwedstrijd neemt de selectie van het afgelopen seizoen het op tegen de klasbakken van weleer. Deze Oldstars zullen in de nieuwe ambiance van het huidige stadionnetje aan de Sportlaan hun beste beentje nog een keer voorzetten. Op zaterdag 15 juni om 14.00 uur begint het afscheidstreffen. Supporters die hun idolen nog één keer aan het werk willen zien, doen er goed aan op tijd aanwezig te zijn. Voor de tribune geldt namelijk: vol is vol. Het team van de Old Stars bestaat uit:

Bas Blokhuis
Roy Alink
Kelvin Stopel
Maarten Oude Avenhuis
Michel Hoek
Mark Oude Luttikhuis
Wout Borgerink
Brian Brokelman
Gerard Peelen
Marc Oudehinken
Kai Steggink
Roy Veldhuis
Wiebe Penterman
Thijs van der Wal
Hidde Penterman
Niels Leemhuis
Arnout Harmsen
Thijs Koopman
Loes Ottens (verzorgster)
Richard Geelen (assistent-scheidsrechter)
Walter Weghorst (trainer)
Eric Liphold (trainer)
Rogier Geerink (leider)

Jeffrey Huizinga
Stef Roelofs

 

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws