TVC ’28 moest vanmiddag aantreden treden MVV ’29 op het sfeervolle Frielinkpark in Mariaparochie. Ondanks een moeilijk te bespelen grasmat, werd het uiteindelijk een ruime zege voor TVC ’28 en blijft TVC ’28 in het spoor van SDC ’12 dat ook een ruime zege boekte op Luctor.
Wedstrijdverloop:
TVC ’28 begon matig aan de wedstrijd en had zichtbaar moeite met de omstandigheden. Het combinatiespel op het middenveld, wat normaal de basis vormt voor het spel van TVC ’28 was bijna niet mogelijk op de hobbelige grasmat van MVV ’29, waardoor de eerste helft vooral bestand uit lange ballen vanuit de achterhoede. Ondanks een veldoverwicht van TVC ’28 waren de eerste kansen voor MVV ’29. In de 23e minuut was er een vrij schietkans in het doelgebied van TVC ’28, maar MVV ’29 wist deze kans niet te verzilveren. In de 25e minuut was er een kop kans voor Stef Roelofs en in de 43e voor Tom Koelman. Maar beide kansen konden worden gepareerd door de doelman van MVV ’29. In de 45e minuut was er een geweldige rush van Stefan Huiskes. Hij kon in het zestien meter gebied van MVV ’29 doordringen en zijn actie doeltreffend afronden.

Meteen na rust wist Kelvin Stopel een hoekschop binnen te koppen en was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. MVV ’29 probeerde wel iets terug te doen maar tot echte kansen kwam het niet. TVC ’28 kon vrij makkelijk stand houden en in de 60e minuut wist Stef Roelofs met een fraaie volley de doelman van MVV ’29 te passeren. In de 80e minuut was Jeffrey Huizinga op de juiste plek om koppend de keeper van MVV ’29 te verschalken. In de 82e minuut was Jeffrey Huizinga wederom doeltreffend en kon hij de bal eenvoudig in het doel van de tegenstander tikken. Een ruime maar misschien iets geflatteerde overwinning tegen MVV ’29, dat na de winst in de eerste periode nu alle zeilen moet bijzetten om de strijd om de degradatie nog te ontlopen.
Zondag 22 april speelt TVC ’28 thuis tegen hekkensluiter Victoria ’28uit Enschede. Deze wedstrijd begint om 14.00 uur.
Scoreverloop:
45e minuut 0-1 door Stefan Huiskes
46e minuut 0-2 door Kelvin Stopel
60e minuut 0-3 door Stef Roelofs
80e minuut 0-4 door Jeffrey Huizinga
82e minuut 0-5 door Jeffrey Huizinga

TVC 2 verliest met ruime cijfers in Nijmegen
In de uitwedstrijd bij concurrent Orion 2 kwam TVC 2 al vroeg op achterstand door een te korte terugspeelbal. Vlak voor rust zorgde Tim Semmekrot voor de gelijkmaker, 1-1. Ook het tweede bedrijf begon dramatisch voor de Tubbergenaren. Na de snelle 2-1 werd het een open wedstrijd. De ploeg van Rene Remie creëerde voldoende kansen, maar ging hier slecht mee om. De thuisploeg was vele malen effectiever en strafte de Tubbergse fouten genadeloos af. Het liep uit naar 4-1. Roy Alink deed nog iets terug, maar in de slotfase bepaalde Orion 2 de eindstand op 6-2. Volgende week speelt TVC 2 om 11.15 op het eigen hoofdveld tegen DVC ’26 2.
TVC 3 wint eenvoudig van De Tukkers 3
Via Daan Steenbakker, Lars Bolscher en gelegenheid rechtsbuiten Wietze Potijk liep TVC 3 uit naar een 3-0 overwinning. Volgende week zondag gaat TVC 3 op bezoek bij SDC 3.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws