TVC 2 wordt afgedroogd door Stevo 2

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]
In eerste 15 minuten worden er over en weer wat kansen gemist. In de 16e minuut negeert de scheidsrechter een vlagsignaal voor buitenspel en legt de bal op de stip na vermeend hands van een speler van TVC 2 . STEVO 2 benut de door de scheidsrechter geboden mogelijkheid en wij staan met 0-1 achter. TVC 2 heeft vervolgens het betere van het spel maar weet de mogelijkheden niet te benutten. Ook blijft het uit kijken voor de lange ballen die STEVO 2 hanteert om onder de druk van TVC 2 uit te voetballen. In de 44 minuut is  het eindelijk dan eindelijk raak. De keeper van STEVO 2 krijgt een ogenschijnlijk makkelijk schot niet onder controle waarvan Kevin Stroot dankbaar gebruik maakt.
Na een paar minuten in de 2e helft speelt Chiel de bal verkeerd in waardoor een speler van STEVO 2 oog in oog met Bram de kans benut. 1-2 achter. TVC 2 probeert vervolgens druk te zetten maar in de 55 minuut staat TVC 2 met 1-3 achter na een counter van STEVO 2 die overigens prachtig wordt afgerond. Ook nu weet TVC 2 in het vervolg kansen te creëren maar helaas zonder resultaat. In de 83 minuut wordt geknoei op het middenveld weer genadeloos afgestraft door STEVO 2 waardoor TVC 2, 5 minuten voor tijd met 1-4 achter de feiten aan lopen.  In de 89 minuut strooit STEVO 2 nog wat meer zout in de wond en wordt het 1-5. In het verdere verloop gebeurd er weinig meer waardoor de mannen na een harde les in effectiviteit en gaan met 1-5 de bietenbrug  op.
Hopelijk kunnen de mannen van TVC 2 de schroom van zich af gooien want volgende week komt RKHVV 2 naar ‘de Grote Moat’.