TVC 2 wint eerste bekerwedstrijd van MVV 2

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]Vandaag stond de bekerwedstrijd tegen MVV 2 uit Mariaparochie op het programma. De eerste helft was er een om snel te vergeten. Na 10 minuten kwam TVC 2 nog wel op voorsprong door Sjoerd Oosterik maar van goed spel was geen sprake. Het baltempo lag veel te laag en de mannen van TVC 2 waren erg slordig in balbezit. MVV 2 voetbalde compact en kon het tempo makkelijk volgen. Sterker nog, na 35 minuten maakte MVV 2 niet onverdiend de gelijkmaker. 1-1 was tevens de stand waar mee beide teams gingen rusten.

Na de rust werd het baltempo door de mannen van TVC 2 opgevoerd. Het spel werd eat beter en na 10 minuten in de tweede helft schoot Niek Staarink de bal vanaf 20 meter hard in de kruising. 2-1 voor TVC 2. Door het hogere baltempo kreeg MVV 2 moeilijk vat op het spel. TVC 2 creëerde kansen en na 60 minuten schoot Marijn de bal in de verre hoek. 3-1 voor de mannen van TVC 2. 10 minuten voor tijd kopte Jochem Jansen nog een bal binnen na slecht verdedigen van MVV 2. De 4-1 was tevens de eindstand. De overwinning was terecht maar er is zeker nog wat voor verbetering vatbaar voor de mannen van Stephan Olthof. Volgende week staat de bekerwedstrijd uit tegen Quick’20 2 in Oldenzaal op het programma. Aanvang 10:00 uur[/mpc_textblock]