De Technische Commissie Jeugd is druk bezig met de indelingen van het nieuwe voetbalseizoen 2019/2020. Om de spelers/speelsters zo goed mogelijk in te delen is het belangrijk om te weten welke spelers/speelsters volgend seizoen (blijven) voetballen.

 

Afmelden

Wie aan het einde van dit seizoen wil stoppen met voetballen zegt zijn/haar lidmaatschap vóór 1 juni 2019 op. Opzeggen doe je door een e-mail te sturen naar: (eric.werger@gmail.com). Alleen dan is de afmelding officieel en verwerken wij deze in de ledenadministratie. Opzeggen bij leider/trainers is dus niet voldoende en zien wij niet als officiële afmelding.

Lid worden van TVC’28?
Wil je graag voetballen bij een gezellige club? Meld je dan vóór 1 juni 2019 aan. Dan delen wij je nog op tijd in voor het nieuwe seizoen. Je kunt lid worden door het inschrijfformulier in te vullen op de website van TVC’28 (http://nltvc2-zorleasca.savviihq.com/administratie/lid-aanmelden/)

 

Langs de lijn

Wil jij een van de jeugdteams begeleiden door trainingen te verzorgen of als coach/leider langs de lijn te staan? Meld je dan bij een van de coördinatoren van de Technische Commissie Jeugd (http://nltvc2-zorleasca.savviihq.com/organisatie/technische-commissie-junioren/)

 

Bekendmaking jeugdteams

De nieuwe jeugdteam indelingen 2019/2020 zal maandag 17 juni bekend gemaakt worden via de site van TVC’28.

 

Technische Commissie Jeugd TVC’28

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws