Sinterklaas op bezoek bij TVC ’28

Sinterklaas brengt op zaterdag 25 november een bezoek aan TVC ’28. Gelukkig heeft hij in zijn drukke schema weer een gaatje kunnen vinden om deze jaarlijkse traditie in stand te houden. Samen met zijn Pieten ontvangt hij ook dit jaar de JO9, JO8 en de kabouters in het jeugdhonk van de kantine.

Omdat er veel spelers zullen komen en de Sint een jaartje ouder wordt, zal de groep in drieën worden gesplitst. De eerste groep bestaat uit de kabouters 1 JO8-2 en JO9-2. Zij worden om 12.30 in het Jeugdhonk verwacht. De tweede groep is welkom van 13.30 tot ongeveer 14.00 uur en bestaat uit kabouters 2, JO8-3 en JO9-1. Als laatste nodigt Sinterklaas JO8-1, MO8-1 en JO9-3 uit als derde groep. Van 14.30 tot 15.00 uur zal hij hen toespreken. Uiteraard zijn ook alle broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s van harte welkom in het jeugdhonk!

Zoals altijd zal het een gezellige middag worden waarbij, naast de cadeautjes en pepernoten, ook de keeltjes heel belangrijk zijn. Een goede raad aan de spelers, leiders en ouders is om vooraf thuis flink te oefenen op de sinterklaasliedjes, zodat we zeker weten dat Sinterklaas in 2024 ook weer graag terugkomt bij TVC ’28!

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws