Geachte leden, ouders en vrijwilligers,

Zoals jullie allemaal reeds hebben vernomen zijn we druk doende met de voorbereidingen van de renovatie van de kleedkamers. De besturen hebben op maandag 15 april jl. fiat gegeven aan de plannen en de financiële onderbouwingen hiervan. We krijgen steeds meer structurele problemen met de huidige installaties, waarbij we blij mogen zijn dat deze het einde van dit seizoen gaan halen.

De warmwater installatie krijgen we bijvoorbeeld niet meer op de gewenste druk i.v.m. lekkage bij de ketels/boilers. Hierdoor komt er te weinig water uit de douches. Afstelling van temperatuur is nagenoeg niet meer te regelen waardoor het in de regel veel te warm is in de kleedkamers. Afzuigingen werken niet of nauwelijks meer, de kleedkamers blijven te vochtig waardoor er schimmelvorming ontstaat. Al met al wordt het de hoogste tijd om hier een structurele oplossing voor aan te dragen, hetgeen we gaan doen met een complete renovatie van alle kleedkamers.

De renovatie zal in het teken staan van:
– Duurzaamheid; door materialen te gebruiken die kwalitatief zeer goed zijn en waar we jaren mee vooruit kunnen.
– Vandalismebestendigheid; het moet allemaal tegen een stootje kunnen maar we moeten wel uiterst zuinig op onze spullen zijn/blijven!
– Gezondheid; nieuwe afzuiging waardoor de vochtige lucht z.s.m. wordt afgevoerd ten tijde van aanwezigheid.
– Milieuvriendelijkheid; zuinige installaties, lage temperatuur verwarming d.m.v. vloerverwarming.
– Onderhoudsvriendelijk; we zullen alle vloeren voorzien van een gietvloer, waardoor dit goed schoon te houden is voor iedereen.
Tevens zullen overal nieuwe grotere tegels aan de muren komen, waardoor en minder voegen zijn en alles makkelijker schoon te maken is.

Onze accommodatie vrijwilligers en het trainingsteam van de donderdagavond heeft reeds 1-kleedkamer gedemonteerd om te kijken wat we tegen komen en hoe lang er nodig is voor demontage zodat we bij de planning hiermee rekening kunnen houden. Stapsgewijs zullen we zoveel mogelijk demontage werkzaamheden gaan oppakken tot het einde van het seizoen, zodat we niet alles in 1-keer hoeven uit te voeren.

Gezamenlijk hebben we besloten om een groot stuk zelfwerkzaamheid op te gaan pakken, dit is reeds gecommuniceerd met alle senioren teams.
Deze zelfwerkzaamheid zal bestaan uit het demonteren van vloeren, wanden en plafonds. De inmiddels binnengekomen aanmeldingen lopen super en we willen dan ook iedereen die TVC’28 helpt  hartelijk danken voor deze geweldige bereidwillige maar zeer noodzakelijke medewerking. Laat een goed voorbeeld doen volgen!

Direct na het weekend van 27/28-mei zullen we in 1-week tijd 10-kleedkamers moeten demonteren. Bouwbedrijf Hulshof gaat met alle onderaannemers maandag 4-juni van start. Het is zeer goed mogelijk dat er in de maanden april/mei ook al diverse werkzaamheden gaande zijn en hopen dan ook op uw begrip voor de mogelijke overlast die er wellicht ontstaat.

We houden jullie allen op de hoogte van planning en voortgang van deze grootschalige renovatie. Wij staan altijd open voor extra hulp/mankracht mbt de demontage. Hiervoor kunt u bellen met R. Bekhuis 06-10122911.

Tot zover.
Bestuur TVC’28
Stichting de grote Moat

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws