Op woensdag 28 november zal er voor alle jeugdtrainers een Introductieavond van de VTON-App (Voetbal Technische Ontwikkeling Nederland) worden georganiseerd. De VTON-App wordt door de jeugdopleiding van TVC’28 al enkele jaren gebruikt door jeugdtrainers.

Op deze avond zal naast een toelichting over het gebruik en nieuwe onderdelen/apps ook een Demotraining plaatsvinden door een externe trainer. Deze Demotraining geeft een goede inkijk in het wegzetten van een (efficiënte) organisatie tijdens trainingen. Aanmelden kan via de volgende link:

De avond zal op woensdagavond 28 november om 19.00 uur starten.

1. Uitleg en gebruik

2. Demotraining met een team uit de onderbouw

3. Nieuwe onderdelen en vragen

De avond duurt circa 1,5 tot 2 uur.

Bij vragen kan er contact worden opgenomen met één van de onderstaande personen. AANMELDEN KAN HIER

Tot dan!

Jeugdopleiding TVC’28

Kelvin Stopel

Thomas Wigger

Stefan Huiskes

VTON-App

De VTON (Voetbal Technische Ontwikkeling Nederland) is een doorlopende leerlijn voor de jeugd van 5 tot en met 19 jaar. Trainers en spelers kunnen werken aan concrete doelstellingen voor de desbetreffende leeftijdsgroep waarin alles aan bod komt: techniek, tactiek, fysiek en mentaal. De methode wordt ondersteunt met meer dan 700 kant-en-klare trainingen. Inmiddels beschikt de VTON-app ook over een aantal nieuwe onderdelen en apps waar clubs gebruik van kunnen maken. De app maakt onderdeel uit van één van de doelstellingen die in het vernieuwde Jeugdopleidingsplan van TVC’28 staan beschreven.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws