Rabo Clubkas Campagne. Jouw stem is geld waard!

Rabobank Noord en West Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Noord en West Twente stelt € 200.000,- beschikbaar! Ook TVC ‘28 doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Stemmen
Van dinsdag 19 maart tot en met maandag 7 april mogen klanten van Rabobank Noord en West Twente drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 200.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. TVC ‘28 ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle klanten
Het is voor TVC ‘28 belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor de het aanleggen van een nieuwe fietsenstalling, met als doel om de veiligheid voor onze jeugdleden rondom de Sportlaan voor te vergroten.
Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan TVC ‘28 tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Noord en West Twente. Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/nwt.

Bedankt voor jouw steun!

Groeten van TVC ‘28

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws