Pien Hindriksen van TVC’28 is geselecteerd voor het Nederlands elftal voor speelsters tot 16 jaar. Samen met 19 andere speelsters gaat ze van 13 t/m 19 februari op trainingskamp in Portugal. Naast trainen wordt er ook geoefend. Op donderdag 16 februari is Frankrijk de tegenstander en op zaterdag 18 februari wordt er gespeeld tegen gastland Portugal. Afsluitend wordt  er op 20 februari nog tegen Duitsland gespeeld. Dezelfde avond wordt het team terug verwacht op luchthaven Rotterdam.

Hindriksen moet komende vrijdag nog wel medisch worden gekeurd, maar daar verwacht zij geen problemen. Ze was uiteraard blij, dat ze nu wel bij de selectie behoort. Twee keer eerder behoorde ze tot de voorselectie voor de groep van 14 en 15 jaar, maar het kwam niet tot een uitverkiezing, “en dat was balen. Nu ben ik er wel bij en ik ben superblij”.

Ook haar moeder Esther gaat mee naar Portugal, want zij volgt haar dochter altijd en overal en dit keer is het niet anders. “Ik heb vrij genomen van mijn werk en wij zijn reuze trots op haar, net als al haar trainers van de loop der jaren bij TVC’28 die enorm met haar mee leven”.

Bron en foto: Tubbergen.nieuws.nl

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws