Nieuwe website TVC ’28

Deze week is de website van TVC ’28 volledig vernieuwd. De vernieuwde website heeft een verbeterd menu is daarom bijvoorbeeld gebruiksvriendelijker voor mobiele telefoons.

Hoewel veel leden tegenwoordig op de KNVB Voetbal.nl app kijken, kunnen zij op de website ook heel eenvoudig ‘realtime’ de uitslagen, het programma, de stand en de afgelastingen terugvinden van alle TVC teams. Zo kunnen bezoekers nu eenvoudig met één druk op de knop bekijken welke teams het weekend thuis spelen op De Grote Moat.

Qua inhoud is de website verder weinig veranderd, vooral de ‘look and feel’ is veranderd, de website is klaar om de organisatie AVG-proof te maken en voor het webteam is het nu eenvoudiger geworden om de wekelijkse nieuwsberichten te plaatsen op de site.

Met deze website is TVC ’28 weer klaar voor de toekomst. De vernieuwde website is gemaakt door Buro Bedenkt uit Tubbergen. Buro Bedenkt is stersponsor van TVC ’28 en shirtsponsor van TVC 6. Naast de website is het bedrijf ook verantwoordelijk voor vele grafische uitingen op posters en de social media kanalen van TVC ’28.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws