News Outside organiseert Voetbaldag in de herfstvakantie bij TVC ‘28

Op dinsdag 18 oktober organiseert uitgeverij en reclamebureau News Outside samen met voetbalschool PB Soccer de eerste News Outside Voetbaldag bij TVC ’28. De voetbaldag is voor jongens en meisjes tussen de 6 en 14 jaar en vindt plaats in de herfstvakantie. Het belooft een ware beleving te worden! Deelnemers starten de dag als een echte profspeler en ze krijgen verschillende vormen van training.

Trainen zoals een echte prof
De hele dag staat in het teken van voetbalplezier. Om 09.00 uur worden de spelers welkom geheten in de kantine. Daar ondertekenen ze hun eigen ‘profcontract’. Ook wordt er een grote opkomst georganiseerd. Daarna kan de training beginnen. Zoals echte profs werken de spelers diverse trainingen af. Zo is er looptraining, stabiliteitstraining, aanvallen en verdedigen, grove training (schieten, passen en aannemen) en fijne techniektraining (acties, kappen en draaien). Er wordt gebruik gemaakt van het nieuwste trainingsmateriaal. Denk aan smartgoals, ledsreact, skillsball 100% voetbal en rebounder.

De News Outside Voetbaldag wordt gegeven onder begeleiding van gekwalificeerde trainers uit de regio met ervaring bij de FC Twente/Heracles Academie. Zij dagen de deelnemers uit op hun eigen niveau. Dat gebeurt zowel individueel als in teamverband. Tussen de trainingen door zijn er meerdere pauzemomenten, waar de spelers goed verzorgd worden. Zo is er een volledig verzorgde lunch met diverse belegde broodjes. Tijdens de korte pauzes staan er drinken en tussendoortjes klaar. Rond 15.15 uur is de News Outside Voetbaldag afgelopen.

Het programma
09:00 uur Ontvangst bij de vereniging
09:30 uur Start ochtendtraining deel 1
10:30 uur Pauze
10:45 uur Start ochtendtraining deel 2
12:00 uur Lunch
12:30 uur Start middagtraining deel 1
13:30 uur Pauze
13:45 uur Start middagtraining deel 2
15:15 uur Einde News Outside Voetbaldag

Iets betekenen voor de gemeenschap
Brian Brokelman, speler van TVC ’28 en eigenaar van News Outside, wil met de News Outside Voetbaldag iets betekenen voor de gemeenschap in en rondom de gemeente Tubbergen. “In de herfstvakantie wordt er op sportief en vitaal gebied in de gemeente Tubbergen niet erg veel georganiseerd voor jongens en meisjes tussen de 6 en 14 jaar. Hoe mooi is het dan dat ze kunnen deelnemen aan een geweldig evenement, waarbij ze ook nog een prachtig voetbalshirt krijgen en de hele dag lekker in de buitenlucht aan het bewegen zijn. Daarnaast steken ze op voetbalgebied ook echt nog iets op!”

Het evenement is voor iedereen toegankelijk. Ook als je buiten de gemeente Tubbergen woont, zoals Ootmarsum, Weerselo, Denekamp, Almelo, Vriezenveen etc. Deelname kost € 39,- (p.p. incl. shirt). Inschrijven kan tot en met 9 oktober via https://www.pbsoccer.nl/inschrijven/voetbaldag-herfstvakantie/

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws