Een nieuw jaar betekent meestal ook goede voornemens. Voor TVC ’28 geldt dit evenzo. Daarom vindt op zondag 6 januari de Moosloop plaats. Vorig jaar is de traditionele nieuwjaarsloop omgedoopt tot de Moosloop. Zoals altijd het hardlopen tijdens het evenement voorop. Bij de invulling wordt echter ook gekeken hoe de loop gezelliger kan worden gemaakt. En zoals de naam al doet vermoeden wordt er na afloop van de loop een bord dampende stamppot aan de deelnemers geserveerd. Daarnaast is er ook meer te doen rondom het complex, omdat de jeugd over het nieuwe looppad rondom het complex zal lopen. De routes van de 5 en 10 kilometer voeren over de Huyer en Schultenwolde. Deze routes kunnen tevens gewandeld worden.

Hieronder is het loopschema te vinden, inclusief de routes van alle categorieën. TVC ’28 wil het nieuwe jaar sportief en gezellig met haar leden beginnen en hoopt daarom alle leden op 6 januari te kunnen verwelkomen op sportpark de Grote Moat. Ook niet leden zijn natuurlijk van harte welkom om de wandel- of hardlooproutes te trotseren. Geblesseerde spelers die niet kunnen meelopen zijn van harte welkom om de organisatie te ondersteunen. Dit kunnen zij doorgeven via acitiveiten@tvc28.nl. Na afloop van de loop begint om 13.00 uur de officiële nieuwjaarsreceptie.

Starttijden:

Zorg dat je je een kwartier voor de start hebt ingeschreven in de kantine.

Net zoals vorig jaar kunnen ook de 5 en 10 kilometer gewandeld worden. De wandeling gaat om 10.00 uur van start. Vooraf kunnen de deelnemers de wandelroute op papier ophalen in de kantine van TVC ’28.

500 m = de blauwe lijn

1km = 1x de gele route

2km = 2x de gele route

3km = 3x de gele route

5 km

10 km

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws