Afgelopen woensdag is het contract getekend met de nieuwe hoofdtrainer van TVC ’28 voor het seizoen 2019-2020, te weten Michiel Mensink uit Ambt Delden.

Michiel Mensink (42) is afkomstig van de 3e klasser Avanti Wilskracht uit Glanerbrug, waar hij nog een lopend contract had.
Omdat Michiel zich sportief kon verbeteren naar een club die 2 klassen hoger speelt, wilde Avanti deze sportieve carrière-stap niet tegenhouden en meewerken aan de ontbinding van zijn lopende contract.
TVC ’28 is Avanti dan ook zeer erkentelijk voor dit sportieve gebaar.

Michiel Mensink begon zijn loopbaan als hoofdtrainer bij 4e klasser Réuni uit Ruurlo. Na 4 seizoenen maakte hij de overstap naar Twenthe uit Goor met welke club hij in 2016 promoveerde naar de 3e klasse. In 2018 zette hij zijn trainersloopbaan voort bij Avanti, dat uitkomt in de 3e klasse.
Als voetballer was Michiel Mensink actief bij de voetbalvereniging Bentelo.

Michiel Mensink zal dit seizoen worden geassisteerd door assistent-trainer Koen Reinerink uit Tubbergen.
Koen heeft vooral als voetballer naam gemaakt, waar hij de jeugdopleiding doorliep bij MVV uit Mariaparochie. Na een periode van 4 jaar bij Heracles, maakte hij de overstap naar Stevo, waar hij lange tijd een vaste waarde was van het eerste elftal.

Een groot compliment voor de technische commissie van TVC ’28, omdat zij er in geslaagd zijn om in een relatief korte periode de eerste selectie van een nieuwe trainer en assistent trainer te voorzien.

TVC 2:
Voor het 2e elftal van TVC ’28 is Raymond Aveskamp uit Denekamp gecontracteerd.
Raymond was jarenlang speler van DOS ‘19 uit Denekamp, dat toen hoofdzakelijk uitkwam in de 1e klasse.

Na eerst een aantal jeugdteams te hebben getraind bij andere verenigingen in de regio, keerde hij 4 jaar geleden terug bij SDC ‘12, waar hij trainer werd van het 2e elftal van SDC ‘12 dat uitkwam in de 2e klasse.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws