Met nog één wedstrijd te gaan, mogen de meiden van TVC ‘28 onder 11 jaar zich kampioen noemen. Na acht gespeelde wedstrijden heeft nog niemand het team kunnen verslaan. Mochten de meiden de laatste wedstrijd op 8 december verliezen, dan delen ze de eerste positie met Bergentheim wat winstpunten betreft.

100+ doelpunten
Het doelsaldo van de MO11 van TVC ‘28 is indrukwekkend te noemen. Na acht gespeelde wedstrijden staat de teller op 113 doelpunten voor en slechts 4 tegendoelpunten. Het team won wedstrijden met grote uitslagen (25-0), maar speelde ook wedstrijden waar meer weerstand werd geboden.

Feestje vieren
Het kampioenschap werd al op het veld gevierd met de uitreiking van de medailles. In de kantine was er taart, ranja en patat. Ouders, broertjes/zusjes, opa’s en oma’s vierden het feestje mee. Paul Olde Dubbelink, voorzitter jeugdbestuur, sprak het team toe, bedankte de trainers (Carmen en Isa Kokhuis en Jarno Veenhuis) en leider (Jos Volmerink) voor hun inzet en overhandigde hen een attentie. De meiden ontvingen nog een bedrukt warmloopshirt, zodat iedereen kan zien dat ze kampioen zijn.

Meidenvoetbal
Het meidenvoetbal bij TVC ‘28 is de afgelopen tijd sterk gegroeid. Vanaf de onder 9 jaar t/m de dames speelt er in iedere leeftijdscategorie een meidenteam. Ook is er een vrouwen recreantenteam. Kampioensteams in de damescompetities kent TVC ‘28 ook. Vorig seizoen mochten de meiden van MO13 zich kampioen noemen, nu de MO11 en als dames 1 zo doorgaat, worden ook zij kampioen. Op de website van TVC ‘28 zijn alle teams en standen terug te vinden.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws