Sinds 2013 is Danny Visscher, na het overlijden van Mattheus Becking, verder gegaan met Mattheus Becking Kantoormeubelen. Dit was in het begin zeker niet makkelijk maar Danny is er vol voor gegaan en het gaat ieder jaar beter. Vanuit huis naar een magazijn aan de Newtonstraat en nu heeft MB Kantoormeubelen zelfs een kantoor en showroom aan de Boskampstraat 35a in Tubbergen. Inmiddels mag MB Kantoormeubelen zich zelf projectinrichter noemen, aangezien het bedrijf ook vitrage, vloeren, systeemplafonds, verlichting en wanden kan leveren.
Daarbij wil MB Kantoormeubelen ook graag iets terug doen voor de gemeenschap. Aangezien Danny zelf leider is bij TVC 3 ligt daar een nauwe verwantschap. MB Kantoormeubelen was al bordsponsor maar wordt nu, door het investering in de prachtige nieuwe dug-outs, co-sponsor bij TVC ’28. De sponsorcommissie van TVC ’28 is hier zeer content mee.

Wilt u ook weten welke sponsormogelijkheden er allemaal zijn binnen TVC ’28? Neem dan contact op met de sponsorcommissie via sponsoring@tvc28.nl.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws