‘Even’ 426 jonge voetballers en voetbalsters indelen in teams. Makkie toch? Dankzij de inzet van verschillende vrijwilligers is het weer gelukt. En, zonder al te veel gedoe. Na de bekendmaking van de teamindelingen jeugd hebben we:

  • 2 afmeldingen ontvangen.
  • 3 ouders gesproken over de indeling van hun kind. Na deze gesprekken was er begrip voor de keuze die de Technische Commissie heeft gemaakt.
  • 2 aanpassingen in de indeling gedaan, omdat trainers een toezegging hadden gedaan die niet overeenkwam met de indeling.
  • ook nieuwe aanmeldingen van jeugdleden mogen ontvangen!


Leerpunt

Het online zetten van de teamindelingen onder schooltijd werd door de basisschool als onprettig ervaren. Het leidde tot onrust bij de kinderen. Voor volgend jaar geldt dat de bekendmaking buiten schooltijd plaatsvindt.

Maximale inspanning

Voor de leden van de Technische Commissie jeugd is het indelen van alle spelers een hele klus. Het vraagt in korte tijd om maximale inspanning van de leden. Overleggen met trainers, leiders en waar nodig met ouders en/of spelers zelf. Onderlinge afstemming met coördinatoren om voor alle teams op goede aantallen uit te komen en nog veel meer. Om alles komend seizoen goed te laten verlopen zijn er, naast de TC, nog veel meer vrijwilligers die zich maximaal inzetten om jullie zoon/dochter lekker te laten voetballen; scheidsrechters, leiders, coaches, trainers, grensrechters……..

Nog niet compleet
Helaas hebben we voor het nieuwe seizoen nog niet alle plekken ingevuld. Dit betekent dat nog niet alle teams voorzien zijn van een trainer en/of leider/coach. Kijk hier voor welke teams we nog enthousiaste vrijwilligers zoeken.

Liever niet op/langs het veld actief als vrijwilliger? We zoeken ook nog twee vrijwilligers die het nieuwe kledingpakket voor de kaderleden willen beheren. Iets voor jou? Meld je dan hier aan als vrijwilliger en vermeld bij de opmerkingen welke functie je graag wilt doen.

Wat levert het jou op?

Twijfel je om vrijwilliger te worden en vraag je je af wat het jou oplevert? Als vrijwilliger bij TVC mag je rekenen op veel gezelligheid, plezier en sportiviteit. Daarnaast leer je nieuwe mensen kennen, je ontwikkelt verschillende vaardigheden en krijgt veel waardering voor je inzet. Bovendien sta je er niet alleen voor. De leden van de technische commissie zijn er om je te ondersteunen en je hebt mede kaderleden die ook altijd bereid zijn te helpen. De gratis kop koffie/thee in de kantine is natuurlijk de kers op de taart. En meer dan welkom nadat je hebt staan ‘blauwbekken’ op of langs het veld. Daar sta je dan wel in nieuwe TVC kleding! Herkenbaar als coach/leider/trainer van onze club. Buiten het veld om organiseren we ook verschillende feesten waar jij als vrijwilliger natuurlijk welkom bent. Zien we jouw aanmelding verschijnen?

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws