Laten zien dat je bij TVC ’28 hoort!

Trainers herkenbaar door nieuwe kleding
Tijdens wedstrijden kleuren de velden TVC blauw dankzij de tenues van de spelers en speelsters. Op trainingsdagen geldt dat alle jeugdtrainers nu herkenbaar zijn. Gekleed in een donkerblauw trainerstenue staan de jeugdtrainers verzorgd én herkenbaar op de velden.
Voor de Technische Commissie Jeugd van TVC ’28 was het belangrijk om de trainers te voorzien van goede kleding. Het is een vorm van waardering en het draagt bij aan een professionele en herkenbare uitstraling. Met de trainerstenues is het voor iedereen meteen zichtbaar wie de trainer(s) is. Voor de spelers, ouders en voor de trainers onderling. De tenues bestaan uit een korte mouw shirt, sweater en trainingsbroek. De kleur is donkerblauw en wijkt daarmee af van de wedstrijd kleding. Dit is een bewuste keuze. Tijdens wedstrijden moet duidelijk zichtbaar zijn wie de spelers zijn en wie tot de staf behoren.
Informatieavond
Tijdens de jaarlijkse informatieavond voor alle kaderleden van de jeugdteams (t/m onder 19 teams) zijn de trainers, leiders en coaches weer bijgepraat over waar TVC ’28 voor staat, de maatschappelijke rol die de vereniging speelt en het belang van plezier tijdens het sporten. De trainers en leiders/coaches spelen hierbij een bepalende rol. Zonder de trainers en leiders/coaches is het niet mogelijk om de jeugdige voetballers en voetbalsters in Tubbergen te laten spelen.
Vrijwilligers
Voor dit seizoen zijn alle teams voorzien van een of meerdere trainers, leiders en coaches. Zoals ieder jaar is dat een uitdaging, maar het is TVC ’28 weer gelukt. Dit seizoen staan er maar liefst 29 jeugdteams op het veld en voetballen er 31 kinderen kaboutervoetbal. In totaal zijn er 118 kaderleden (trainers/coaches/leiders) actief om alle jeugdteams te begeleiden.
Nieuwe aanmeldingen en vrijwilligers zijn altijd welkom. Via de website van TVC ’28 kunnen geïnteresseerden zich aanmelden (www.tvc28.nl).

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws