Met Jan in de basis trad TVC 2 vandaag aan tegen concurrent Orion 2. Op een zonnige Grote Moat maakte omstreeks 11 uur de bal zijn eerste omwenteling.

In een boeiend eerste bedrijf waren beide ploegen gelijkwaardig aan elkaar. Toch was het TVC 2 dat de grote mogelijkheid om op voorsprong te komen. Gijs Kuipers werd in de zestien onreglementair naar de grond gebracht. Helaas werd vervolgens de penalty van Lex Brummer door de keeper gestopt. Na een kort overwicht van de gasten kwamen de Tubbergenaren na een half uur alsnog op voorsprong. Bart Leemhuis volleerde een bal schitterend in de rechterbovenhoek na een corner: 1-0.

Na de thee was hetzelfde wedstrijdbeeld te zien. TVC 2 verdubbelde echter al snel haar voorsprong, op fantastische wijze. Kevin Stroot wist een afgeslagen bal vanaf 40 meter met zijn chocoladebeen (voor zover we daar van kunnen spreken) over de keeper in het doel te werken: 2-0. De koek was nog niet op voor de blauwwitten, toen vedette Marc Oudehinken bij de tweede paal een corner binnenkopte en de 3-0 aantekende. Twee minuten later bracht marathonman Gijs Kuipers de eindstand op het bord na een goede aanval: 4-0. Toen na ongeveer een uur ervaren rot Erik Olde Hampsink zijn standaard/publiekswissel ontving, was de wedstrijd gedaan.

Een klinkende overwinning voor de mannen van René Remie dus, dat nu al 10 wedstrijden op rij ongeslagen is. Aanstaande donderdagavond al volgt de uitwedstrijd tegen Rigtersbleek 2

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws