TVC’28 gaat de kaderleden het komende seizoen voorzien van representatieve kleding. Dit zoals het hoort bij een mooie club als TVC’28.

  • Dat houdt in dat de trainers van de Kabouters worden voorzien van een trainingsshirt.
  • De overige trainers krijgen beschikken over een lange trainingsbroek, shirt en sweater.
  • Voor alle vaste grensrechters wordt een grensrechtersshirt beschikbaar gesteld.

Deze kleding is in lijn met de kaderkleding voor het eerste en het tweede van TVC die beschikken over een eigen kledinglijn.

Ondanks de vakantieperiode proberen we dit voor het begin van het nieuwe voetbalseizoen rond te hebben. Hiervoor zijn alle trainers en vaste grensrechters uitgenodigd via een persoonlijke mail voor een passessie die plaats vinden op;

  • zaterdag 3 aug tussen 16.00 – 17.00 uur
  • zaterdag 10 aug tussen 16.00 – 17.00 uur
  • zaterdag 17 aug tussen 10.00 – 12.00 uur

Tijdens deze sessies zal er paskleding klaar liggen in de kantine van TVC’28.

Na zaterdag 17 augustus gaan we de kleding bestellen, zodat we die tijdens de presentatie op 11 september kunnen uitdelen. Verzoek aan jullie is dan ook om één van deze dagen aanwezig te zijn. Mocht je echter niet kunnen, neem dan contact op met Hans Rikhof.

Naast de kleding voor de trainers en de grensrechters, is de sponsorcommissie momenteel druk bezig om alle kaderleden te voorzien van nieuwe winterjassen. Doelstelling zal zijn om dit voor de winter nog afgerond te krijgen. Dit wordt vervolgt.

Mocht je als trainer of grensrechter voor het komende seizoen van TVC geen mailtje hebben ontvangen, neem dan even contact op met Hans Rikhof; hansrikhof@hotmail.com. (foutje zit nl in een klein hoekje)

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws