JO10-1 loopt er sinds dit seizoen comfortabel bij dankzij Urenco

Urenco nieuwe kledingsponsor van TVC '28 JO10-1

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]De JO10 is binnen TVC ’28 een jonge categorie. Hoewel deze leeftijdscategorie nu voor het tweede seizoen actief is binnen de vereniging, had JO10-1 nog geen eigen kledingsponsor. Sinds dit seizoen is daar verandering in gekomen. Urenco uit Almelo heeft de spelers in het nieuw gestoken. Martijn van Hezel, commercieel afdelingshoofd van Urenco Stable Isotopes, vond dat het tijd werd om de jongens er representatief uit te laten zien. “Toen de JO10-1 werd opgericht kregen de spelers een set kleding aangereikt die eigenlijk al aan vervanging toe was. Gelukkig kon ik via mijn werkgever een oplossing bieden. De jongens zijn hartstikke tevreden over het nieuwe tenue. Ze vinden het mooi en de stof zit prettig. De dag dat de kleding uitgereikt werd, ontvingen we al direct foto’s via de app. Ze hadden het tenue thuis aangedaan, zo blij waren ze ermee”, aldus Martijn.

Martijn heeft zelf een voetbalverleden bij PH in Almelo. Door zijn zoon Fedde is hij bij TVC ’28 terecht gekomen. In zijn eerste jaren heeft hij hem begeleid bij de kabouters en vervolgens heeft hij de trainingen van de JO8-2 en JO8-1 verzorgd. Via tenuesponsoring kan hij zijn zoon nu op een andere manier ondersteunen in de voetbalsport. Uiteraard staat hij ook regelmatig aan de zijlijn om hem tijdens wedstrijden aan te moedigen.

Over Urenco
Urenco is wereldleider op het gebied van uraniumverrijking. Verrijkt Uranium wordt gebruikt in het produceren van kernenergie en dit is een van de schoonste en groenste manieren van energieproductie. Het internationale bedrijf heeft sinds 1973 ook een vestiging in Almelo. Naast de corebusiness  produceert Urenco in Almelo diverse producten met medische- industriële en onderzoektoepassingen. Dit gebeurt door de business unit Urenco Stable Isotopes. Een belangrijk doel van de business unit is om producten op basis van verrijkte of veramde isotopen te ontwikkelen waarmee ziektes worden gediagnosticeerd, bestreden en waarmee pijnverlichting wordt gestimuleerd. Elk jaar worden meer dan een miljoen patiënten behandeld met behulp van medische isotopen van Urenco en dit is groeiende. In Almelo worden dan ook jaarlijks meerdere nieuwe producten ontwikkeld welke in de toekomst zullen bijdragen aan de bestrijding van ziektes.

Meer informatie over Urenco Stable Isotopes vind je op https://www.urencostableisotopes.com/[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws