Op dinsdag 23 oktober a.s. organiseert TVC’28 op haar sportpark ‘De Grote Moat’ voor de twaalfde keer op rij het Internationaal JO-12 voetbaltoernooi waaraan weer Nederlandse en buitenlandse profclubs deelnemen. Enkele betaalde voetbalorganisaties doen mee aan het toernooi: Pec Zwolle, Fc Twente, de Graafschap en VVV-venlo en een amateur club genaamd Sparta Enschede. Vanuit België wordt KV Mechelen als trouwe deelnemer verwelkomd.

Doelstellingen
Belangrijke doelstellingen van het toernooi zijn het actief ondersteunen van de ontwikkeling van het jeugdvoetbal en het onderstrepen van de maatschappelijke positie van TVC’28 in Tubbergen. Daarom zal er, naast een eigen jeugdteam van TVC‘28 ook weer een gemeentelijk team (Team Tubbergen) deelnemen dat bestaat uit spelers van alle overige voetbalverenigingen uit de diverse kernen van de gemeente Tubbergen. Gezien het niveau van de deelnemers en de ervaringen uit de tien voorgaande edities is de organisatie er van overtuigd dat het weer een spannend en attractief toernooi zal worden. Gekozen is voor een toernooi voor JO-12 junioren van betaald voetbalverenigingen. Om het krachtsverschil tussen de profclubs enerzijds en de twee lokale teams anderzijds niet te groot te laten zijn zullen de teams van TVC’28 en Team Tubbergen bestaan uit JO-13 junioren. Spelers die dus 1 jaar ouder zijn dan die van de profclubs.

Vrije toegang
Graag wil TVC’28 iedereen uitnodigen om op dinsdag 23 oktober a.s. naar de ‘Grote Moat’ in Tubbergen te komen. Het toernooi is vrij toegankelijk en zal om 09.30 uur worden geopend.
De finale staat gepland voor 15.00 uur, waarna aansluitend de prijsuitreiking zal plaatsvinden.
Namens de gezamenlijke Tubbergse voetbalverenigingen heet TVC’28 u allen van harte welkom om de lokale voetbaltalenten te ondersteunen!!

Download hier het programmaboekje

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws