Helaas bereikte ons op dinsdagmorgen 9 juli het verschrikkelijke nieuws dat Hans was getroffen door een beroerte waaraan hij later is overleden. Hans was lid van TVC ’28 in meerdere periodes jarenlang jeugdleider en voetballend in verschillende teams, waarvan de laatste jaren als speler/keeper van het veteranen zondag trainingsteam.

Hij was zeer veelzijdig in het veld, als veel scorende spits of als weergaloze keeper met de meest fantastische reddingen (en blunders). Maar het plezier was het belangrijkste tijdens de zondag morgen. Zijn lach was dan ook vaak te horen op het kleine veld bij TVC ’28. Tijdens de 3e helft in de kantine was Hans helemaal in zijn element. Mooie verhalen wisselden zich af met zijn lach. Voor teamfeesten konden we altijd terecht bij Hans in de bar, de feestjes hadden als thema het koikarpers bratwurst feest, opening kerstdorp en het jaarlijkse fietsen werd bij hem afgesloten.

Tijdens de carnavalsperiode moesten we hem altijd een paar weken missen omdat de carnaval toch net iets belangrijker was voor hem. Helaas moeten we hem nu voor altijd missen. We missen in Hans een zeer sympathiek, gastvrij en kleurrijk persoon.
Hans ” wie hebt ne bult wil hat met oe”. Bedankt!

We wensen Luciënne, Rick, Anne, Anke, Maikel en Estée heel veel sterkte toe.

Namens de trainingsgroep zondag TVC’28

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws