Huiskes Bouwgroep verlengt hoofdsponsorschap TVC ‘28

Huiskes Bouwgroep blijft ook de komende jaren hoofdsponsor van voetbalvereniging TVC ’28.

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]Tijdens de traditionele “Moosloop” en voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie op zondag 5 januari werd de handtekening onder de nieuwe sponsorovereenkomst gezet.

 

TVC ’28 heeft inmiddels een jarenlange samenwerking met het bouwbedrijf. In 2004 besloot Huiskes Bouwgroep zich als hoofdsponsor aan de voetbalclub te verbinden.

 

Arjan Weernink, interim-voorzitter van TVC ’28, is zeer tevreden met de verlengde overeenkomst; “Huiskes en TVC ’28, dat past gewoon goed bij elkaar. Huiskes kiest heel bewust voor TVC ’28 en focust op het prestatieve Eerste Elftal en op de JO19-1 (het oude A1). Huiskes gaat daarbij net als TVC voor resultaat”.

 

Daarnaast heeft Huiskes Bouwgroep het sponsorbudget verhoogd om te investeren in de toekomst; de jeugdopleiding. “De jeugd is de toekomst en met alle impulsen die de jeugd tegenwoordig heeft, roepen wij andere sponsoren ook op extra te investeren in goede jeugdtrainers, zodat de jeugd een toekomst heeft en houdt bij TVC ’28. Dat vinden wij ontzettend belangrijk”, aldus Dennis Huiskes van de gelijknamige Bouwgroep.

 

Oog voor de samenleving

Huiskes Bouwgroep heeft al jarenlang oog voor de samenleving. De sociale betrokkenheid uit zich onder meer in de ondersteuning van maatschappelijke projecten en de sponsoring van sportverenigingen, zo geeft ook directielid Roy Huiskes aan. TVC ’28 is in zijn nopjes met het hoofdsponsorschap en ziet de overeenkomst als een bekroning van de goede samenwerking gedurende de afgelopen jaren.

 

Over Huiskes Bouwgroep

 

www.bouwgroephuiskes.nl

Huiskes Bouwgroep is dé specialist op het gebied van maatwerk woningbouw voor particulieren. Alles is mogelijk, niets is standaard. Hierdoor is het bedrijf in staat om iedere keer een unieke woning te realiseren, zo geeft Eric Huiskes aan. Als familiebedrijf hecht Huiskes Bouwgroep waarde aan korte lijnen en heldere communicatie. Huiskes regelt het hele bouwtraject, van het eerste ontwerp en de bouwaanvraag, tot aan de uiteindelijke oplevering.

 

www.tifahuiskes.nl

Huiskes bouwt daarnaast prefab systeemdaken. Steeds meer aannemers en particulieren kiezen voor prefab systeemdaken en dat is niet zo vreemd. Een prefab dak verzekert je van een uitstekende bouwkwaliteit en kan al in één dag op een huis geplaatst worden. Zo is de woning sneller wind- en waterdicht en is de bouwtijd aanmerkelijk korter. Ook milieuvriendelijkheid en financiële zekerheid zijn grote voordelen van prefab daken.

TIFAHuiskes beschikt over jarenlange ervaring met prefab systeemdaken en produceert deze op eigenzinnige manier in eigen fabriek. Dat betekent niet alleen een kwalitatief hoogwaardig product, maar ook maatwerk in het ontwerp, korte lijnen en een hoge leverbetrouwbaarheid.

 

Op de foto ziet u directeuren Dennis, Eric en Roy Huiskes, interim-voorzitter Arjan Weernink en voorzitter van de sponsorcommissie Rudy Bekhuis.[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws