Ook dit jaar zal er een team vanuit de gemeente Tubbergen mee doen aan het Internationaal JO-12 toernooi bij TVC ’28. Van alle voetbalclubs uit de gemeente Tubbergen zit er in ieder geval een speler in Team Tubbergen. Na twee trainingen met ruim 20 spelers werd de selectie terug gebracht naar 14 spelers. Deze definitieve selectie heeft de afgelopen weken twee oefenwedstrijden gespeeld, eerst tegen NEO JO13-1 en een week later tegen TVC JO13-1. De wedstrijd tegen NEO JO13-1 werd op het kunstgrasveld van Langeveen met 5-0 overtuigend gewonnen.  De doelpunten in deze wedstrijd kwamen van MVV ’29 speler Tom Koek (3 goals), Stevo speler Stan Kraaijenvanger en Floris Breij van de Tukkers.

Ook de tweede oefenwedstrijd tegen TVC JO13-1 wist “team Tubbergen” te winnen, dit maal in Fleringen werden de leeftijdsgenoten uit Tubbergen met 6-1 verslagen. Deze zes doelpunten werden gemaakt door: MVV ’29 spelers Mats van Bommel, Tom Koek (2 goals), Niek Harmelink van Stevo (2 goals) en Tom Slaghekke van vv Reutum. Met twee overwinningen gaan de manschappen van trainers Wouter Sand en Thomas Wigger vol vertrouwen naar het toernooi. Tijdens het toernooi wordt er in de poulefase tegen FC Twente, de Graafschap en PEC Zwolle gespeeld. Prachtige affiches waar zeker de spelers echt naar uitkijken!

De 12e editie van het Internationaal JO-12 toernooi vindt a.s. dinsdag 23 oktober plaats bij TVC ’28. De opening is om 9.30 uur.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws