Beste leden van TVC ’28,

We begonnen het jaar samen met een sportieve Moosloop en een gezellige nieuwjaarsreceptie. Na enkele stormachtige zondagen zonder voetbal won ons eerste elftal de derby tegen Stevo en was het groot feest in ons clubgebouw. Het werd een uitgebreide derde helft waarbij ook de teleurgestelde spelers van Stevo gebroederlijk bij ons aan tafel zaten en zo hoort het ook!

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]In de weken daarna druppelde langzaam het nieuws van het coronavirus onze huizen binnen. We stopten met handen geven, we gingen waar mogelijk thuis werken, scholen sloten hun deuren, cafés en restaurants werden gesloten en ook wij sloten uiteindelijk ons sportcomplex. Onze (voetbal)wereld kwam tot stilstand. Voor even geen spelvreugde meer op de velden van TVC ’28 of enthousiaste aanmoedigingen van onze supporters. En dat gaat ons aan het hart.

We volgen op dit moment de adviezen van onze regering op en hopen op die manier het coronavirus een halt toe te roepen. We weten echter niet hoe lang dat nog duurt.

We leven mee met de mensen die getroffen zijn door het coronavirus en met de mensen die door de economische gevolgen getroffen zullen worden. Natuurlijk missen we ook onze sport en de sociale contacten die daar bij horen, maar onder de gegeven omstandigheden kunnen we niet anders dan onze verantwoordelijkheid nemen. Voorlopig zullen we het zonder voetbal moeten doen op de velden van TVC ’28.

Ik vraag jullie begrip voor de afgekondigde maatregelen en vertrouw daarbij op jullie medewerking. Alleen door er samen de schouders onder te zetten, kunnen we deze crisis te boven komen.

Ik wens iedereen veel sterkte voor de komende periode. Blijf gezond en heb oog voor elkaar!

Hartelijke groeten en hopelijk tot gauw op de Grote Moat,

namens het bestuur van TVC ’28,

Henk Wessels, voorzitter[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws