Henk Wessels: Beoogd voorzitter TVC ’28

Henk Wessels is de beoogde voorzitter van voetbalvereniging TVC’28.

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]Sinds het overlijden van clubpreses Hans Hofste, medio 2018, is TVC op zoek naar een opvolger. Met meerdere kandidaten zijn gesprekken gevoerd, maar de zoektocht verliep moeizaam. In Henk Wessels heeft TVC nu een nieuwe voorzitter gevonden.

De 63-jarige Wessels is al jaren verbonden aan de Tubbergse club. Niet alleen als jeugd- en keeperstrainer heeft hij zich verdienstelijk gemaakt, als scheidsrechter is hij nog steeds actief bij TVC.

De Tubbergenaar werkte 42 jaar in het onderwijs. Vele jaren was hij directeur van basisschool De Marke in Tubbergen. De laatste jaren vervulde hij diezelfde functie in Nijverdal. Afgelopen zomer ging hij met pensioen.

In de lokale politiek is Wessels een bekende verschijning. Voor de PvdA zit hij al jaren als fractievoorzitter in de Tubbergse gemeenteraad.

Het bestuur van TVC’28 zal begin volgend jaar een bijzondere ledenvergadering beleggen waarin de leden zich kunnen uitspreken over de kandidaat.[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws