Haringparty Lionsclub Tubbergen bij Watermolen Bels

Vele jaren werd in de gemeente Tubbergen een haringparty georganiseerd bij Watermolen Bels in Mander. Door het wegvallen van deze organisatie heeft de Lionsclub Tubbergen in goed overleg het initiatief overgenomen. Afgelopen woensdagmiddag werd dus de eerste haringparty van de Lionsclub Tubbergen georganiseerd. Traditioneel bij een haringparty is het veilen van het eerste haringvat waarbij de opbrengsten naar een goed doel gaan. Door de stijgende energieprijzen komen exploitaties van vele maatschappelijke / sportverenigingen stevig onder druk te staan. Dit jaar gaat de opbrengsten naar alle voetbalverenigingen binnen de gemeente Tubbergen.

Naast het veilen van het welbekende vaatje werden ook nog vele andere zaken geveild. Onder leiding van de veilingmeester, Henri Goossen,  werd een totaal bedrag opgehaald van maar liefst € 30.000 !! Een fantastisch bedrag. Gezien de mooie opkomst en de bizarre opbrengsten heeft de Lionsclub Tubbergen aangegeven om volgend jaar weer een haringparty te organiseren en dan gaan de opbrengsten naar andere goede maatschappelijke organisaties.

TVC ’28 is erg verheugd met het fantastische bedrag van € 3.333,33 en wil de Lionsclub Tubbergen hartelijk bedanken voor het bedrag en voor de zeer geslaagde middag / avond.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws