Vrijdagavond stond de jaarlijkse sponsoravond bij TVC ’28 op het programma. In eerdere edities kwam cabaretier Thijs Kemperink aan bod. Een jaar later werd een bezoek gebracht aan Heracles en vorig jaar werd er een bierproefavond georganiseerd. Dit keer was in het eigen grandcafé de bekendste Nederlandse vrouwelijke voetbal(spelers)makelaar Leoni Blokhuis op bezoek.

Om 18.00 uur werd de avond geopend door Arjan Weernink (voorzitter van de sponsorcommissie). Allereerst zette hij hoofdsponsor Huiskes Bouwgroep in het zonnetje in verband met de nieuwe sponsorverbintenis. Daarnaast prees Weernink de grote betrokkenheid van het bedrijf tijdens bijvoorbeeld de aanleg van het nieuwe kunstgrasveld. Dennis Huiskes nam namens het bedrijf een prachtig ingelijste elftalfoto van TVC 1 en natuurlijk een mooie bos bloemen in ontvangst.

Daarna ging Arjan verder in op de toekomstige projecten bij TVC ’28. In 2018 nog zal er een begin worden gemaakt met de renovatie van 10 kleedkamers en het vervangen van de CV-installaties. Het vervangen van de toplaag van het oudere kunstgrasveld en het pupillenveld staat vervolgens voorlopig gepland in het seizoen 2020-2021.

Vervolgens nam voorzitter Hans Hofsté het woord en hij bedankte de sponsoren voor de hoge opkomst. Verder ging Hans in op het project “TVC ’28 de volgende fase”. Er gaat veel goed binnen TVC ’28 maar het kan natuurlijk altijd beter, zo gaf Hofsté aan. Na de toespraak van Hofsté stond er een heerlijk buffet klaar, geserveerd door Eetcafé Fox. Diverse complimenten werden uitgereikt aan Joris Fox die de borden voor de sponsoren goed vulde. Het buffet werd afgesloten met een heerlijk dessert.

Daarna kreeg gastspreker Leoni Blokhuis het woord. Zij is na het geweldige EK voor vrouwen Nederlands bekendste spelersmakelaar in het vrouwenvoetbal. Ze deelde haar presentatie in 2 delen in. De tijd voor het EK en de tijd na het EK. Voor het EK werd de sport door velen nog niet geaccepteerd. Dat was niet altijd makkelijk. Waar Leoni bij de start van haar onderneming diverse sporters begeleidde focuste ze zich begin 2016 enkel op het vrouwenvoetbal. Ze regelt alles van A tot Z voor de tientallen voetbalvrouwen die ze in haar ‘stal’ heeft. Dit zijn zeer bekende namen zoals Sherida Spitse, Jill Roord en Kika van Es. ”Het EK heeft er toe geleid dat vrouwenvoetbal meer op de kaart is gezet, maar we zijn er nog lang niet” aldus Leoni Blokhuis. Na haar presentatie ontving ze een warm applaus van iedereen. Na afloop bleven de meeste sponsoren nog napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws