Voor TVC stond het uitduel tegen Heino op het programma. Tijdens de warming-up viel Maarten oude Avenhuis geblesseerd uit waardoor Olivier Gillis in de basis begon.

De beginfase van het duel kenmerkte zich aan veel balverlies aan beide kanten. Zowel TVC als Heino had moeite om langdurig in balbezit te blijven. Hierdoor kenmerkte het eerste half uur aan veel duels rondom de middellijn. TVC werd gevaarlijk door aantal aanvallen over de rechterflank via Olivier Gillis. Helaas leidde dit nog echter niet tot grote scoringsmogelijkheden. Naar mate het duel vorderde bleven grote scoringskansen uit. Grootste kans was van Tom Koelman die zijn kopbal rakelings naast zag gaan. Hierdoor gingen beide ploegen rusten met een 0-0 stand.

In de 2e helft bleef het spelbeeld vrijwel identiek. Via direct spel probeerde TVC desondanks nog tot gevaarlijke momenten te komen, helaas bleven deze uit. Vanuit een standaardsituatie werd TVC nog gevaarlijk met een schot van Kelvin Stopel. In de slotfase van het duel probeerde zowel TVC als VV Heino nog tot een slotoffensief te komen. Waar TVC via een schot van Mauro Plegt nog dicht bij de 0-1 was, kwam het even later goed weg nadat uit een corner de bal uiteen spatte op de lat.

Een terechte puntendeling zowel op basis van het veldspel als kansen die beide ploegen wisten te creëren.

Volgende week staat het uitduel tegen Rhoda Raalte op het programma.

TVC 2 houdt punt over aan zware uitwedstrijd

TVC 2 speelde vandaag een uitwedstrijd tegen Concordia Wehl 2. Het leek er eerst nog op dat de ijzers uit het vet konden worden gehaald, maar de zon zorgde er voor dat het veld enigszins ontdooide.

De blauwwitten begonnen sterk en creëerden legio mogelijkheden. De 0-1 voorsprong was dan ook verdiend, toen Kevin Stroot de bal vanaf de zestien prachtig in de bovenhoek stiftte. Hierna verloor TVC de grip op de wedstrijd, en Consortia kwam op gelijke hoogte doordat hun spits een slap afstandsschot promoveerde tot doelpunt: 1-1, tevens de ruststand.

In de tweede helft ontstond er een vermakelijke wedstrijd. Vanwege het slechte veld, werd er veel voor de lange bal gekozen, wat een hoog tempo tot gevolg had. Concordia was de ploeg die op voorsprong kwam, zij het tegen de verhouding in, via een ietwat gelukkige goal. TVC gaf echter niet op, en toonde weerstand toen Sven Lesscher met zijn allereerste balcontact in de senioren de gelijkmaker binnenschoot. In de slotfase kregen de mannen van René Remie nog een grote mogelijkheid, maar gescoord werd er niet meer: 2-2.

Volgende week wacht voor TVC 2 de extreem lastige wedstrijd tegen de koploper, HSC 2

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws