Kun jij, naast van voetballen op het veld, ook geen genoeg krijgen van FIFA 19? Of ben je juist niet zo’n fan van games, maar houd je wel van spelletjes op het veld? Dan is het Field of Talent iets voor jou!

Op donderdag 25 april (in de meivakantie) zal op het complex van TVC ’28 het Field of Talent georganiseerd worden, in samenwerking met de eSports afdeling van Heracles Almelo. Deze dag kun jij jouw voetbal-skills vertonen, zowel op het veld als op het scherm!

 

Hoe gaat dit te werk?

 

Informatie

Het Field of Talent is een FIFA-toernooi met een aantal zogenoemde ‘Skill games’. Je wordt beoordeeld op twee elementen: FIFA én voetbal.

Er zijn twee verschillende leeftijdscategorieën: 8-12 jaar en 13-19 jaar, beide met 32 deelnemers (vol=vol). Per leeftijdscategorie zal er 1 FIFA-winnaar, 1 Skill Games winnaar, 1 Overall winnaar (FIFA + Skill Games) en een FairPlay winnaar zijn. De winnaars gaan naar de grote finale in het Polman Stadion!

 

FIFA19-toernooi

Het FIFA-toernooi heeft een traditionele vorm: 32 deelnemers, 8 poules van 4. De nummer 1 en 2 van de poule gaan door. Hierna volgt een knock-out fase. De winnaar hiervan zal naar het eindtoernooi in het Polman Stadion gaan. De nummers 2 en 3 zullen ook een prijs krijgen. Uiteraard krijg je meer punten hoe verder je komt (die weer gelden voor het Overall-klassement)!

 

Skill Games

De Skill Games worden ook uitgevoerd in 8 groepen van 4 en bestaan uit 8 oefeningen en een quiz. Met de oefeningen, die uitgezet worden op het hoofdveld, kunnen punten verdiend worden. Denk hierbij aan vrije trappen met vrije trap-poppen en dribbelen om dribbel-sticks. Degene die de Skill Games het best uitvoert zal ook naar de finale in het Polman Stadion gaan! En ook hier geldt: de nummers 2 en 3 krijgen ook een prijs, en deze punten gelden ook voor het algemeen klassement!

 

Finale

De grote finale vindt plaats op zaterdag 1 juni in het Polman Stadion. De 4 finalisten van TVC ’28 zullen het dan opnemen tegen de 4 finalisten van 3 andere verenigingen in de regio: PH (Almelo), SVZW (Wierden) en Quick’20 (Oldenzaal). Uiteraard zal deze dag groots aangepakt worden.

 

Is dit nou echt iets voor jou? Schrijf je dan snel in! Je kunt je opgeven bij Thijs Olde Hampsink via activiteiten@tvc28.nl onder vermelding van je naam en leeftijd.

 

Tot 25 april op het Field of Talent!

 

Sportieve groeten, namens:

Frank Scholing (Heracles Almelo eSports)

Thijs Olde Hampsink (jeugdactiviteiten TVC ’28

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws