Duurzame trots: voortgang van de circulaire tribune TVC ’28

Niemand zal het om en rond ons Sportpark “de Grote Moat” zijn ontgaan: volop werkzaamheden bij ons sportcomplex voor de bouw van de nieuwe tribune! Het complex – met in het bijzonder ons hoofdveld – wordt voorzien van een magnifieke upgrade. Dit gebeurd zonder dat de voetballende jeugd wordt gehinderd om te spelen op de velden en het eerste- en tweede elftal de trainingen op het nieuwe seizoen probleemloos kunnen hervatten.

Circulair en Prefab bouwen

In de afgelopen periode is er door het bouwteam hard gewerkt aan de bouw van de nieuwe en eigentijdse tribune bij TVC ’28. De bouw van de nieuwe circulaire tribune markeert een opmerkelijke prestatie op het gebied van duurzaamheid. Door te kiezen voor herbruikbare bouwmaterialen worden bestaande producten en materialen efficiënter (her)gebruikt. Naast dit hergebruik worden duurzame en ecologische waarden geëerbiedigd.

Daarnaast worden de meeste onderdelen van de tribune als prefab – kant- en klare – elementen richting het complex vervoerd en worden hier ter plaatse gemonteerd. Door in de voorbereidingsfase alles tot in detail uit te werken, versneld dit het hele bouwproces en wordt er CO2 neutraal gewerkt.

Bouw tribune vordert gestaag

In de volgende fotorapportage een mooie update van de werkzaamheden die in de afgelopen 8 maanden zijn verricht. De bouw vordert gestaag waarbij het grondwerk is uitgevoerd en de kabels zijn gelegd. In de komende weken wordt aan de opbouw van de tribune gewerkt.

Tribune gereed bij aanvang nieuwe seizoen 2023-2024

Voor de start van het nieuwe seizoen – voor het eerste elftal is dit in het weekend van 26 en 27 augustus – dient de nieuwe tribune gereed te zijn. Een volgende update zal volgen aan het einde van deze maand.

Zie de Facebookpagina van TVC ’28 voor een uitgebreidere fotoreportage!

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws