Demotraining VTON App

TVC-default

Op donderdag 24 oktober zal er voor alle jeugdtrainers en jeugdtrainsters een Introductieavond van de VTON-App (Voetbal Technische Ontwikkeling Nederland) worden georganiseerd. De VTON-App wordt door de jeugdopleiding van TVC’28 al enkele jaren gebruikt door jeugdtrainers.
Op deze avond zal naast een toelichting over het gebruik en nieuwe onderdelen/apps ook een Demotraining plaatsvinden door een externe trainer. Deze Demotraining geeft een goede inkijk in het wegzetten van een (efficiënte) organisatie tijdens trainingen.
Aanmelden kan via de volgende link:
De avond zal op donderdag 24 oktober om 19.00 uur starten. Trainers zijn vanaf 18.45 uur welkom in de kantine van TVC.
1. Uitleg en gebruik
2. Demotraining met een team uit de onderbouw
3. Nieuwe onderdelen en vragen
De avond duurt circa 1,5 uur.
Bij vragen kan er contact worden opgenomen met één van de onderstaande personen.
AANMELDEN KAN HIER
Tot dan!
Jeugdopleiding TVC’28
Kelvin Stopel
Thomas Wigger
Maarten Booyink
Stefan Huiskes
VTON-App
De VTON (Voetbal Technische Ontwikkeling Nederland) is een doorlopende leerlijn voor de jeugd van 5 tot en met 19 jaar. Trainers en spelers kunnen werken aan concrete doelstellingen voor de desbetreffende leeftijdsgroep waarin alles aan bod komt: techniek, tactiek, fysiek en mentaal. De methode wordt ondersteunt met meer dan 700 kant-en-klare trainingen. Inmiddels beschikt de VTON-app ook over een aantal nieuwe onderdelen en apps waar clubs gebruik van kunnen maken. De app maakt onderdeel uit van één van de doelstellingen die in het vernieuwde Jeugdopleidingsplan van TVC’28 staan beschreven.