Nog even en de zomerstop zit er weer voor de voetballertjes. Ook onze jongste jeugd – de kabouters –  beginnen weer met een nieuw seizoen! Bij TVC’28 is het kaboutervoetbal – gezien de grote belangstelling van de afgelopen jaren – al haast niet meer weg te denken. Wat is er leuker dan al op jonge leeftijd sport en spel te beoefenen met je eigen leeftijdsgenootjes? Het is ook ideaal voor ouders om te kijken of de voetbalsport iets voor hun kind is. In een uur tijd worden allerlei verschillende spelvormen aangeboden waarbij telkens gebruik wordt gemaakt van de bal. Het is nog geen ‘echte’ voetbaltraining, maar het draait om het plezier van samen lekker buiten bezig zijn, het bevorderen van de motorische ontwikkeling en spelenderwijs kennis maken met het voetballen. Het goed leren omgaan met elkaar zoals dat hoort in een teamsport staat hierbij voorop. Respect voor elkaar en plezier staat bij TVC’28 hoog in het vaandel.

Op zaterdag 8 september gaan we weer beginnen. De trainingstijden zijn zaterdagochtend van 09.00 uur tot 10.00 uur. Tevens is er de mogelijkheid om de woensdagen te trainen (trainingstijden van 17.30 uur tot 18.30 uur). De woensdagtrainingen starten op 12 september.

Ben je circa tussen de 4 en 6 jaar en heb je vragen over de kaboutertraining of wil je een keertje vrijblijvend meetrainen? Dan kun je contact opnemen met de jeugd coördinator van de kabouters: Ivo Boerrigter (06-54923660 of mailen naar tcjeugd@tvc28.nl)

Kom gerust een kijkje nemen en hopelijk tot snel!

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws