Na een lange zomer zullen jullie kinderen vast en zeker staan te trappelen om weer te beginnen met de voetbal. Nou, we zijn bijna weer zover…..Op zaterdag 9 september a.s. gaan we om 09.00 uur weer beginnen!

Kaboutervoetbal is bestemd voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. Zij zijn nog niet speelgerechtigd om bij de KNVB wedstrijden te voetballen, maar kunnen bij TVC’28 terecht om leuke en gerichte trainingen te volgen welke passen bij hun leeftijdscategorie.

De beginnende kneepjes van het voetbalspel zullen stap voor stap worden bijgebracht. Niet alleen spelenderwijs leren omgaan met de bal, maar ook goed omgaan met elkaar, zoals dat in een teamsport hoort. Respect voor elkaar en de tegenstander. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk: Plezier hebben in het spelletje!

Doelstelling van het Kaboutervoetbal is enerzijds om kinderen verschillende oefenvormen aan te bieden waardoor ze bewust de beginselen van het voetbal beter aanleren en ontwikkelen ( lopen, rennen, sprinten etc. ). Daarnaast is het doel dat het samenspelen wordt ontwikkeld door gerichte oefeningen en partijspelen te doen.

De trainingen van de kabouters zijn gebaseerd op diversiteit en het aanleren op een manier die binnen de belevingswereld ligt van die van de kinderen.

De trainingen zijn elke zaterdag van 09.00 tot 10.00 uur en elke woensdag van 17.30 tot 18.30 uur.

Graag een keertje meedoen?

Ben je tussen de 4 en 6 jaar oud en wil je graag ontdekken of voetbal iets voor jou is? Dan kun je vrijblijvend een aantal trainingen meedoen! Meld je je dan wel eerst even aan?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ivo Boerrigter – jeugdcoördinator kabouters  (06-54923660) of Joost Perik – trainer (06-25025375),

Tot zaterdag 9 september!

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws