Buro Bedenkt zorgt voor de zichtbaarheid van jouw merk

Een nieuwe huisstijl, website, drukwerk of totale nieuwe merkidentiteit voor je bedrijf kan een grote stap zijn. Zeker als je niet weet waar je moet beginnen. Buro Bedenkt is een bedrijf die jou daarbij helpt. Één van de voorbeelden is de website van TVC ’28. Als mediapartner is Buro Bedenkt verantwoordelijk voor de complete uitstraling van de vereniging. Naast het bouwen van de website bedenkt het bedrijf ook andere online- en offline middelen en reclame-uitingen voor de club. Dit is de kracht van Buro Bedenkt: het meedenken bij en helpen van het vergroten van de zichtbaarheid van jouw merk.

10 jaar in het vak
Het begon allemaal in 2013 toen Wouter Markvoort, momenteel spelend in heren 35+ 3 van TVC ‘28, een klein kantoor aan de Industriestraat in Tubbergen betrok. De eerste klanten waren kleine ondernemers en starters uit de regio. Maar Markvoort wist dat zichtbaarheid tijdloos is en er altijd vraag naar is. Het bedrijf kreeg dan ook steeds meer opdrachten en groeide snel. 3,5 jaar na de start krijgt het de naam Buro Bedenkt. Tegenwoordig kan Buro Bedankt, naast de kleine ondernemers en starters uit de regio, ook middelgrote MKB’ers tot haar portfolio rekenen. Het team bestaat naast Wouter uit Rafaël en Stein.

Zichtbaarheid voor iedereen
“Wij geloven dat iedereen zichtbaar moet zijn. Maar zichtbaarheid is voor elk bedrijf anders. Daarom gaan we graag in gesprek met onze klanten om erachter te komen welke doelen ze willen bereiken. Vervolgens bedenken wij met welke middelen we deze doelen kunnen behalen. Deze middelen ontwerpen wij zelf en zetten we in voor de klant. Daarmee ondersteunen we dus (bij het behalen van) de bedrijfsdoelstellingen”, aldus Wouter.

Buro Bedenkt is een allround reclamebureau met creatieve, vernieuwende ideeën. Het team van bedenkers houdt van een samenwerking met laagdrempelige communicatie en heldere afspraken. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in het oplossen van complexe vraagstukken en denken out-of-the-box op het gebied van websites, vormgeving en online marketing. Kortom: Buro Bedenkt brengt jouw boodschap tot leven.

Belangrijke pijler van de Tubbergse samenleving
Sinds 2017 is het bedrijf stersponsor, shirtsponsor en mediapartner van TVC ’28. Sport verbroedert, vriendschappen worden gesloten en eenieder ontwikkelt zich op zijn of haar manier. Buro Bedenkt draagt hier als mediapartner graag een steentje aan bij. Het verenigingsleven is één van de meest belangrijkste pijlers van de Tubbergse samenleving. De verenigingen zijn vaak (volledig) afhankelijk van de steun van lokale bedrijven. Daarom is Buro Bedenkt sponsor bij de voetbal, het zwembad, diverse carnavalsverenigingen én evenementen die het dorp bruisend en leefbaar maken.

Mediapartner van TVC ‘28
“Buro Bedenkt is naast een fijne sponsor ook een belangrijke mediapartner voor ons”, aldus Matthijs Donker, bestuurslid en voorzitter van de Mediacommissie bij TVC ‘28. “De website van TVC ’28 is fris, toegankelijk en professioneel en straalt uit wat we als club willen zijn. Daarnaast helpt Buro Bedankt ons ook met het bedenken van andere online- en offline communicatiemiddelen. Hiermee vergroten we de verdere vindbaarheid en zichtbaarheid van onze vereniging. Met 4.500 websitebezoekers per maand kunnen we zeggen dat dat hartstikke goed gaat.  Zonder de ondersteuning van Buro Bedenkt was ons dit niet gelukt. We zijn dan ook hartstikke tevreden met de bestaande sponsoring en samenwerking.”

Over Buro Bedenkt
Buro bedenkt, bedenkt en ontwerpt nieuwe huisstijlen, drukwerk en websites die zorgen voor dé bekroning op jouw werk. Ze denken met je mee over online- en offline kanalen en reclame en brengen jouw boodschap tot leven. Benieuwd wat Buro Bedankt voor jou kan bedenken? Kijk op Burobedenkt.nl voor alle informatie, diensten en creaties of kom langs op het volledig vernieuwde kantoor op de Industriestraat 61 A in Tubbergen voor een vrijblijvende kop koffie.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws