Afgelopen maandag is tijdens de algemene ledenvergadering de nieuwe TVC website gepresenteerd aan de aanwezigen door Wouter Markvoort. De website, die afgelopen woensdag gelanceerd is, is gemaakt door Buro Bedenkt uit Tubbergen.
Buro Bedenkt werd afgelopen zomer benaderd door de sponsorcommissie met de vraag of ze een nieuwe website wilden verzorgen in de vorm van sponsoring en vrijwilligerswerk. Voor eigenaar Wouter Markvoort een mooie kans om iets terug te doen voor de club waar hij al bijna 25 jaar lang voetbalt met zijn kameraden.
De website is klaar voor nieuwe media en past zich qua formaat automatisch aan aan mobiele telefoons, tablets en computers. Het programma, de uitslagen en afgelastingen zijn direct te vinden voor bezoekers en zijn realtime gekoppeld aan de data van de KNVB.
Alle TVC teams staan vermeld met een nieuwe teamfoto en voorzien van informatie zoals de selectie, de stand, het programma en de uitslagen. De clubhistorie komt aan bod met een uitgebreid fotoarchief en alle commissies binnen TVC worden uitgelicht.
Daarnaast beschikt de website over uitgebreide contactformulieren. Vanaf nu kunnen bezoekers zich online inschrijven als nieuw TVC lid, compleet met foto en handtekening. Ook nieuwe vrijwilligers kunnen zich heel eenvoudig online aanmelden.

De nieuwe website biedt een goede basis voor de toekomst en draagt bij aan het project ‘TVC de volgende fase’.
Binnenkort zal Buro Bedenkt ook de TV schermen in de kantine gaan voorzien van uitslagen, progamma’s en sponsorpresentaties.

Naast webbeheerder en grafisch vormgever is Buro Bedenkt nu ook stersponsor geworden van TVC’28 en heeft het twee reclameborden langs het prachtige nieuwe hoofdveld gekregen. Maar het mooist vindt Wouter het om zijn eigen team te sponsoren. Daarom is Buro Bedenkt trotse shirtsponsor van TVC 6 geworden.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws