Op 14, 15 & 16 juni vindt het Bruisend Weekend plaats. Net als vorig jaar wordt het feest gehouden op veld 2 in één grote tent met daarvoor een gezellig verlicht terras. Dit jaar heeft de organisatie diverse live-acts toegevoegd aan het programma. Op de zaterdagavond zet Falsch & Verrückt met hun spetterende show de tent op de kop. Zondag sluiten we het weekend in de polonaise af middels het Frühshoppen met de gezellige polka’s van Duo H&A. Verder wordt het Bruisend Weekend ook dit jaar muzikaal begeleid door de vaste DJ’s Niels & Chris.

De vrijdagavond wordt afgetrapt in het traditionele format. De jongere elftallen beginnen om 18.00 uur met de playbackshow en vanaf 19.00 uur strijdt de jeugd onder 15, 17 en 19 tegen elkaar op een hindernisbaan. Vak T vertoont op het podium nog één keer hun muzikale kunsten met een spetterend optreden. Na afloop van deze activiteiten worden de sportmannen, -vrouwen & sportploeg bekend gemaakt. De avond wordt afgesloten met muzikaal vermaak door DJ Niels & Chris.

Zoals altijd wordt er zaterdag overdag gevoetbald tegen de ouders. Het schema van het oudervoetbal is hieronder te vinden. Let op! De tijden van het oudervoetbal zijn dit jaar gewijzigd. Na afloop van de wedstrijd krijgen alle teams een hapje en een drankje aangeboden namens TVC ’28. Hiervoor kunnen zij zich melden aan de bar in de feesttent. Het team kan dan samen met de ouders, verzorgers, familie het seizoen gezellig afsluiten op het terras of in de feesttent.

In de middag is iedereen welkom op het gezellige terras. De BBQ start om 18.00 uur voor personen die zich hebben opgegeven (wil je je alsnog opgeven? Dat kan individueel, per groep of per team via kantine@tvc28.nl). Om 20.00 uur begint het officiële gedeelte in de tent, waarbij de minst gepasseerde keeper, topscorer en algeheel clubman/vrouw bekroond worden. Rond 20.30 gaat het ook dit jaar weer bruisen in de tent met de Temmink 2.0! Kan huidige Temmink Bram Kamphuis zijn titel prolongeren? Daarna gaat het los in de tent met de jongens van Falsh & Verrückt en Niels en Chris sluiten wederom spetterend af.

De zondag krijgt dit jaar een nieuwe invulling. Gezelligheid staat bij TVC ’28 voorop en hoe kan het seizoen en het Bruisend Weekend beter worden afgesloten dan met gezamenlijk Früshoppen! Met elkaar drinken we de laatste glazen voor we de vakantieperiode inluiden. TVC ’28 zorgt daarbij voor een smakelijke hap. Duo H&A zorgt ervoor dat we nog één keer met z’n alleen inhaken en uit volle borst meezingen voordat we afsluiten.

In verband met de btw-verhoging, hogere inkoopprijzen en de toevoeging van de live-acts aan het programma is de muntprijs dit jaar gesteld op € 2,-. Wij bieden bezoekers dit jaar tevens de mogelijkheid om aan de kassa te betalen met pinpas.

Bekijk hier de optredens van Duo H&A

Bekijk hier de optredens van Falsch & Verrückt

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws