Hans Hofsté heeft in zijn nieuwjaarstoespraak de sociale betrokkenheid en verbondenheid geroemd van de leden van TVC’28. In een jaar waar helaas het verlies van een 5-tal leden te betreuren viel, bleek eens te meer dat TVC’28 een club is van leden met elkaar en voor elkaar. Vooral de opkomst van de leden bij het afscheid van Johan Vos en René Oosterlaken was indrukwekkend en zeer respectvol.

Sportief gezien zijn de meeste teams van TVC’28 op niveau gebleven, wat vooral een compliment is voor de trainers en kaderleden.  De zenuwslopende nacompetitie van het eerste team zal zeker niet snel worden vergeten. Ook in financieel opzicht staat de vereniging er goed voor, mede door de inzet van de sponsorcommissie. Aangezien we ruimte te kort kwamen voor reclameborden is het aantal meters roterende reclame fors uitgebreid. De sponsorcommissie is tevens lid geworden van de BGT om zo de contacten met de sponsoren warm te houden. Het jaar 2017 zal in het teken staan van het nieuwe kunstgrasveld. Mede in het verband met het onderzoek van het RIVM, zal hierover waarschijnlijk in maart een beslissing kunnen worden genomen. Daarnaast staan de investeringen in led-verlichting rond het veld en in de kleedkamers en de aanschaf van nieuwe boilers op de rol. Op het technische vlak kon de voorzitter melden, dat de contracten van de trainers van vrijwel alle selectieteams zijn verlengd. Door de toename van het aantal meisjes- en damesteams zal er organisatorisch het een en ander worden aangepast.

Tenslotte vroeg Hans aandacht voor TVC’28, de volgende fase. Het is van belang om te blijven kijken naar verbetering. Vrijwilligers zijn moeilijker te werven. Met name het nemen van verantwoordelijkheid: hoe vrijblijvend is vrijwilligerswerk speelt hierbij een belangrijke rol. Het gaat hierbij om vragen als: wie zijn we, wat willen we, wat zijn nieuwe waarden en wat willen we bereiken. Het bestuur zal hier de komende tijd mee bezig gaan en de leden hieromtrent informeren.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws