Benno van Weersel Trainer/coach van TVC 2

Enkele weken geleden gaf Raymond Aveskamp aan per direct te willen stoppen met het trainen/ coachen van ons 2e elftal. Privé omstandigheden lagen hieraan ten grondslag.
Stephan Olthof, trainer van JO19-1, werd bereid gevonden om tijdelijk de honneurs richting het tweede team waar te nemen.
Vervolgens is de technische commissie, samen met een afvaardiging van het 2e, op zoek gegaan naar een vervanger.
Deze is gevonden in de persoon van Benno van Weersel. Benno van Weersel is 58 jaar, wonend in Enschede en heeft een behoorlijke historie als actief voetballer en als trainer/coach. Als voetballer heeft hij gespeeld in het eerste team van Tubantia uitkomend in de eerste klasse. Hij bespeelde de positie van spits. Na zijn actieve voetbalcarrière heeft hij zich toegelegd op het trainen en coachen. Benno is in het bezit van verschillende trainers diploma’s waaronder TC 2.
Als hoofdtrainer van het eerste elftal heeft hij gewerkt bij Bentelo, GFC, UDI en Sportclub Glanerbrug. Ook is hij in het verleden trainer geweest bij Rigsterbleek 2, JO-17-1 en JO-19-1.
Kortom een trainer/coach met een vracht aan ervaring waar wij als TVC van hopen te profiteren. Wij wensen Benno en spelers/kader van TVC 2 een succesvolle, fijne samenwerking toe.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws