Afscheid na meer dan 32 jaar als wedstrijdsecretaris jeugd

Na meer dan 32 jaar wedstrijdsecretaris jeugd te zijn, lijkt het tijd voor een verandering. Eric Werger is gestopt als wedstrijdsecretaris. Binnen de vereniging kent iedereen Eric, maar ook andersom. Eric heeft zich jarenlang ingezet voor de jeugd van TVC ’28. Hij had elke zaterdag alles tot in de puntjes geregeld, van kleedkamer- en veldindeling tot aan de scheidsrechters. Bij TVC ’28 was het altijd, als Eric wat regelde, was het goed geregeld.

Eric heeft een tijdje geleden al aangegeven te stoppen, hierop is er een zoektocht geweest naar zijn opvolger. Het was geen gemakkelijke klus, aangezien hij vele taken op zich nam als wedstrijdsecretaris. Uiteindelijk is het gelukt om een vervanger te vinden, Robin Horst neemt de functie van wedstrijdsecretaris jeugd op zich.
Eric blijft nog verbonden aan onze club, Eric blijft zorg dragen aan de ledenadministratie.

Zodra de omstandigheden omtrent het coronavirus zich toe laat, willen wij als TVC ’28 bij dit afscheid stil staan. Voor nu willen wij via deze weg Eric alvast enorm bedanken voor al zijn inzet als wedstrijdsecretaris, bedankt Eric! Tevens willen wij Robin heel veel succes wensen met zijn nieuwe functie en uitdaging.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws