Op 15, 16 & 17 juni vindt het Bruisend Weekend plaats. Dit jaar heeft het traditionele afsluitfeest van TVC ’28 een metamorfose ondergaan. Vanaf dit jaar wordt het feest weer gehouden in één grote tent op veld 2. Aan de tent wordt een gezellig, verlicht terras ingericht.

De vrijdagavond wordt afgetrapt in het traditionele format. De jongere elftallen beginnen om 18.00 uur met de playbackshow en vanaf 19.00 uur laten de JO15, JO17 & JO19 hun voeten gelden op de velden. Na afloop worden de sportmannen, -vrouwen & sportploeg bekend gemaakt. De avond wordt afgesloten met muzikaal vermaak door DJ Niels & Chris.

Het schema van het oudervoetbal is HIER te vinden. In de middag is iedereen (die zich heeft opgegeven voor de BBQ) vanaf 17.00 uur welkom op het terras. Van 19.30 tot 20.30 wordt er bij de bar muntenparade met kortingen gehouden. Direct aansluitend begint het officiële gedeelte waarbij de minst gepasseerde keeper, topscorer en algeheel clubman/vrouw bekroond worden. Rond 21.00 gaat het helemaal bruisen in de tent met de Temmink 2.0! Welke krachtpatser mag na jaren lange afwezigheid de trofee der trofeeën een jaar lang in zijn handen dragen?

De zondag krijg een nieuwe invulling. Dit jaar is de samenwerking gezocht met de nabij gelegen sportverenigingen. Hieruit is de Bruisende Sportdag ontstaan. Een mixtoernooi van diverse sporten, waarbij gezelligheid voorop staat. Leef je uit met tennis, basketbal, volleybal, waterpolo en voetbal. Inschrijven kan via bruisendesportdag@hotmail.com

In verband met de verbouwing van de kleedkamers wil de organisatie vragen hier vooraf rekening mee te houden. Indien mogelijk wordt aangeraden om (vooraf) thuis om te kleden en/of te douchen. Uiteraard is er hier wel ruimte voor, maar deze is gering.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws