Aandachtspunten voor alle kaderleden

Graag reminder/aandacht voor alle kaderleden van TVC '28, betreft;

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”mpc_preset_5″ font_color=”#333333″ font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_transform=”none” font_align=”justify”]
  • Trainingspakken
  • Doeltjes
  • Kleedkamers
Trainingspakken;
Deze mogen alleen gedragen worden voor het geven van trainingen en het begeleiden van wedstrijden van het team, waar je als kaderlid bij betrokken bent.
Het is dus absoluut niet toegestaan om deze te gebruiken als trainingskleding van trainingen van eigen voetbalteam waar je geen kaderlid van bent, of overige zaken die niet betrekking hebben op de taak die hoort bij jou als kaderlid.
Doeltjes;
Blijf alstublieft aandacht houden voor het opruimen van de doeltjes na de trainingen van jullie. Dit was het afgelopen seizoen de grootste ergernis. Tot op heden gaat dit redelijk goed, maar er blijven nog te vaak doeltjes staan op de trainingsvelden na de trainingen.
Kleedkamers;
De indeling van de kleedkamers en de velden wordt door TVC gedaan. Ga deze indeling niet op je eigen houtje veranderen. Achter deze indeling  zit nl een bepaalde gedachte.
Mocht je hier om wat voor reden evt. van af willen wijken, dit vooraf afstemmen met zowel de wedstrijdcoördinator als met Gerrit Bekke.
Niet dat het nu heel slecht gaat met de bovengenoemde punten, maar geheel probleemloos gaat het ook nog niet.
Dus graag een ieder zijn aandacht hiervoor, om het ons allen zo gemakkelijk mogelijk te maken/houden.
Mvg Technische Commissie TVC ’28
[/mpc_textblock]

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws