Na de succesvolle lancering van de Heracles Almelo Soccer Camps in het Polman Stadion, komt Heracles Almelo op vrijdag 19 mei naar TVC’28.

De Heracles Almelo Soccer Camps biedt kinderen van 6 tot en met 15 jaar oud het échte Heracles-gevoel door voetbaldagen te organiseren in het directe verzorgingsgebied. Hier worden kinderen meegenomen in de belevingswereld van een échte Heraclied!

Aanmelden

Om uw zoon/dochter in te laten schrijven voor de editie van de Heracles Almelo voetbalmiddag bij TVC’28, dan doet U dat door op de banner te klikken , als dat niet werkt kunt U zich inschrijven via www.heracles.nl/soccercamps. De kosten bedragen €25,-. Na inschrijving ontvangt u per omgaande een bevestiging. (vol=vol)

Trainen als een échte Heraclied!

Op het sportcomplex van TVC’28 wordt er een plezierige voetbalmiddag aangeboden van 16:00 tot 19:00 uur. De kinderen krijgen oefeningen volgens de trainingsmethoden van Heracles Almelo voorgeschoteld. Ze worden ingedeeld in een vaste groep aan de hand van een professionele begeleider. Naast het veldprogramma, wordt er gezorgd voor gezonde tussendoortjes, staat er een animatie-activiteit op het programma en maak je kans op unieke Heracles prijzen. Na afloop krijgen de kinderen een persoonlijk Heracles certificaat.

Ben jij erbij?

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws