Regioplan: Kennisavond in Reutum of Almelo a.s. vrijdag

De FC Twente/Heracles Academie organiseert op vrijdag 2 februari opnieuw een kennisdelingsactiviteit voor jeugdtrainers van alle partnerclubs uit het Regioplan. In verschillende regio’s zal er een train-de-trainer bijeenkomst worden gehouden, waarbij het overbrengen van de visie over het coachen van spelers centraal staat.

Tijdens deze kennisdelingsactiviteit neemt de locatiecoördinator alle aanwezige jeugdtrainers op interactieve wijze mee in de werkwijze en visie van de Academie over het coachen van spelers tijdens trainingen en wedstrijden. Aan de hand van de Regiotrainingen wordt de overgebrachte theorie direct gekoppeld aan de praktijk. Daarnaast wordt er met de aanwezige deelnemers gesproken over hun huidige manier van coaching en wat zij hierin belangrijk vinden.

LOCATIES
Deze kennisdelingsactiviteit wordt tegelijkertijd in verschillende regio’s van het Regioplan georganiseerd. Binnen iedere regio is er één partnerclub aangewezen waar deze activiteit plaatsvindt. In alle regio’s vindt deze activiteit plaats op vrijdag 2 februari om 17.30 uur. De bijeenkomst zal op iedere locatie ongeveer 90 minuten duren.

Regio Almelo: Locatie Luctor et Emergo
Regio Enschede: Locatie FC Suryoye
Regio Hengelo: Locatie Zenderen Vooruit
Regio Oost: Locatie VV Reutum
Regio Zuid: Locatie UNO ’21
Regio West: Locatie v.v. DES
Regio Duitsland: Locatie Vorwärts Epe
Regio Zwolle: Locatie FC Ommen

AANMELDEN
Alle jeugdtrainers van de partnerclubs van de FC Twente/Heracles Academie zijn van harte welkom om aan te sluiten bij deze activiteit. Aanmelden voor deze activiteit kan via onderstaande link. Deelname aan deze activiteit is gratis.

Klik hier om aan te melden

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws